Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właśnie wróciłem z Warszawy, te kurwy ukraińskie słychać na każdym kroku! Czułem się jak na upadlanie! Ukrainki problem w żabce bo koleś nie miał wydać z 200 zł bo księżniczka wodę kupowała! No kurwa wiedziałem ze tak będzie z tymi dziwkami
Człowieku po tym wpisie widzę ciebie właśnie tak jakbyś ty był bohaterem tych filmików. Okaz z wyjątkowym niedojebaniem mózgowym.
I to jest złe dla naszej gospodarki? słuchając ukraińskiego zapominasz polskiego? religia ci nie pozwala? masz irracjonalne fobie? bo nie rozumiem w czym problem.
W tym, że gdzie nie pójdziesz pierdolą po ukraińsku, czy rusku, chuj mnie to obchodzi. Szczególnie naród, który gada w języku agresora, zamiast uczyć się swojego. Ekspedientka, ratownik czy inne chuje
To samo co spedaleni Czesi. Wcisnęli nam czarna zaraz, potem się jej wyparli. No i 500 lat czeskiego nie było bo szlachta ssała niemiecka pale.
antypolski lewak banderowski, naszczekał na antypolskiego lewaka banderowskiego Super, zaczynacie dzięcioły zjadać własny ogon, niedługo będzie można was już tylko dobić kijem, żebyście się nie męczyli.
Mówisz o sobie? Antypolski lewak to chyba twój stary skoro zrobił takiego debila
ok ok, skończcie już pierdolić o tych ukraińcach i niech ktoś powie jak do tej akcji doszło. Gościu jest naćpany czy jak?
nie no, skąd, trzeźwy jak świnia, tylko hero mode mu się włączyło, ale to przez przypadek, on/off na plecach miał i się o półkę z akoholami otarł.
Właśnie wróciłem z Warszawy, te kurwy ukraińskie słychać na każdym kroku! Czułem się jak na upadlanie! Ukrainki problem w żabce bo koleś nie miał wydać z 200 zł bo księżniczka wodę kupowała! No kurwa wiedziałem ze tak będzie z tymi dziwkami
niestety tak jest na Bemowie, wszedzie same ukraince , kurwa juz nie da rady wyjsc z domu zeby tego ich pierdolonego ruskiego języka nie slyszec :/
Właśnie wróciłem z Warszawy, te k***y ukraińskie słychać na każdym kroku! Czułem się jak na upadlanie! Ukrainki problem w żabce bo koleś nie miał wydać z 200 zł bo księżniczka wodę kupowała! No k***a wiedziałem ze tak będzie z tymi dz**kami
w sumie nie jej wina że klienci jej płacą 200 i 100 to później musi gdzieś rozmienić
przeciez to polak dosta wpierdol głuszmani jebani ;D A ten profil to juz pewnie czesc zna że napierdala fejkami ;D
Jeżeli ten ćwok ma dla ciebie Polski akcent to jesteś nieźle zjebany , albo huja miałeś z nimi wspólnego . Gość jest jebanym najebanym ukrem znający język Polski obciagaczu .
Jeżeli ten ćwok ma dla ciebie Polski akcent to jesteś nieźle zjebany , albo huja miałeś z nimi wspólnego . Gość jest jebanym najebanym ukrem znający język Polski obciagaczu .
posłuchaj cymbale końcówkę filmu jak też dostający wstaje i gada do ochroniarza.
Potem wróc tu na kolanach przeproś i proś o możliwość zrobienia laski. Następnie dostaniesz buta na ryj za pedalstwo lamusie.
przeciez to polak dosta wpierdol głuszmani jebani ;D A ten profil to juz pewnie czesc zna że napierdala fejkami ;D
Byłem przy tym, ten koleś bez koszulki, Polak, prawie 2.5 promila, wcześniej zaatakował 5 latka który sprzedawał lemoniadę, podniósł go za włosy na wysokość metra. Lud stanął w obronie wraz z ochroniarzem i panem z żabki.
To już pięciolatków w Żabce zatrudniają?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów