Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miastowy, zerknij w swoje metryki. Żeby się nie okazało, że pochodzisz z piździwólki. Dla wyjaśnienia. Nigdy nie mieszkałem w sto stolicy i nie zamierzam
Nie zesr... a nie, spojrzałem na awatar. Za późno.
Niemożliwe, przecież Polacy tak nie robią! Tak to tylko Ukraińcy, murzyni i "inżynierzy" z Afryki. Prawicowy ultra beton wraz ze swoimi towarzyszami na farmie ruskich trolli mają teraz zagwozdkę, jak to swoim wyznawcom wyjaśnić.
Haha dokładnie. Uslyszeli wschodni język i już tyle im wystarczy, by rozpocząć jechanie po Ukraińcach i wyzywanie Cie od lewackich szmat. A to, ze Polak jest głównym "bohaterem" tego filmiku to dla nich już nieważne. No ale czego można się spodziewać po troglodytach prezentujących skrajne myślenie i postawy. Zarówno z prawej jak i z lewej strony.
Właśnie wróciłem z Warszawy, te kurwy ukraińskie słychać na każdym kroku! Czułem się jak na upadlanie! Ukrainki problem w żabce bo koleś nie miał wydać z 200 zł bo księżniczka wodę kupowała! No kurwa wiedziałem ze tak będzie z tymi dziwkami
fajnie tylko że to p0lak xDD
Im szybciej Putin rozjebie ten sztuczny twór zwany Ukrainą tym lepiej będzie dla wszystkich. PS: Pozdro dla tumanow, którzy łykają tą ukrainska propagande.
No tak średnio, wtedy to bydło zostanie u nas na stałe.
Oczywiście tylko te najmniej inteligentne osobniki, które nie spierdolą na zachód.
Haha dokładnie. Uslyszeli wschodni język i już tyle im wystarczy, by rozpocząć jechanie po Ukraińcach i wyzywanie Cie od lewackich szmat. A to, ze Polak jest głównym "bohaterem" tego filmiku to dla nich już nieważne. No ale czego można się spodziewać po troglodytach prezentujących skrajne myślenie i postawy. Zarówno z prawej jak i z lewej strony.
Zamknij pizdę
Więcej tam słyszałem polskiego, niż ukr. Atak na Lwów powinien być traktowany jak atak na nasze miasto i naszych obywateli.
Ło kuźwa, to chyba koło mnie, przy Rozłogi.
Świeże osiedle, pełne słoików, których starzy sprzedali morgi, żeby synek został miastowym.
Czyli też mówisz o sobie
Nie tłumacz się
Właśnie wróciłem z Warszawy, te kurwy ukraińskie słychać na każdym kroku! Czułem się jak na upadlanie! Ukrainki problem w żabce bo koleś nie miał wydać z 200 zł bo księżniczka wodę kupowała! No kurwa wiedziałem ze tak będzie z tymi dziwkami
Mieszkam na pomorzu zachodnim w małym wypizdowiu, 40 tys. ludu, i powiem wam, że już nawet tutaj się, kurwa, zaczyna to samo z tymi ukropskimi bachorami łażącymi po nocach z głośnikami, słuchając tych pojebanych wyśpiewów i traktujących komunikację miejską, jak alkotaxi. A jak na złość jest tu darmowa. Ukrainiec nigdy nie będzie bratem Polakowi . A dziadkowie ostrzegali.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów