Niezwykłe zdjęcie. Od lewej przyszły Benedykt XVI, przyszły Franciszek I i oczywiście ówczesny papież Jan Paweł II.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
nie,to kurwa spisek
5 komentarzy i jeszcze żadnej prostackiej i bezmózgiej, niezwykle popularnej tutaj, wzmianki o pedofilach, molestowaniu, gwałconych ministrantach? No jestem w szoku. Co nie zmienia faktu, że jak to zdjęcie wejdzie na główną to oczywiście zapaleni ateiści zrobią tutaj niezłą gównoburzę.
na harda z tym !
papież i papież wszędzie ten pierdolony papież radio, telewizja, gazeta, internet PAPIEŻ niech go chuj ! o
Zielka napisał/a:
Zjazd Papieży!
Stary dostajesz piwko ale za tą śliniącą się mordę w avatarze bo za post to bym ci nie mógł dać ze względu na jego niską zawartość merytoryczną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów