📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Linekk napisał/a:
Mogła z czegoś przyjebać temu staremu chujowi.
mogłto byś Twoj stary.
Śmieszni sa ci wszyscy ateisci i inni wyznaniowcy. Każdy do każdego ma problem
I tak wszystkich beda robale wpierdalac
Hahaha ale numer:)
axtxn napisał/a:
I tak wszystkich beda robale wpierdalac
O kremacji żeś nie słyszał?
Poza tym patrz jak piszesz.
Furronica napisał/a:
Rozumiem kobietę. Mnie też już szlag trafia na te całe święta.
a do prezentów, to pewnie pierwszy...
Mogła rzucić mu w twarz miniaturą mediolańskiej katedry.
Ona to akurat chyba jedyna normalna w tym "chorym psychicznie" tłumie... :]
neonadis napisał/a:
tylko nie pieprzona, ok?pewnie to jakaś pieprzona ateistka...
konio167 napisał/a:
Where is ur god now ?
Jak widać boska ochrona nie chroni przed niektórymi atakami oczym już przekonał się wcześniejszy papież
Astrox napisał/a:
jakby chroniła to by zamachu nie byłoUp. Wtedy cudem przeżył, jak kula aortę minęła, więc chyba jednak chroni;P
Pełno na ulicach gorszych sytuacji: wpierniczają się w kilku do babci do domu żeby ją obrobić, okradają starszych ludzi na ulicy, a cały świat dostał biegunki bo pani x przewróciła pana y, który de facto miał kilku panów od ochrony...
Pełno na ulicach gorszych sytuacji: wpierniczają się w kilku do babci do domu żeby ją obrobić, okradają starszych ludzi na ulicy, a cały świat dostał biegunki bo pani x przewróciła pana y, który de facto miał kilku panów od ochrony...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów