📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ArniHell napisał/a:
a kogo interesują stare babcie słuchające Radio Maryja
Tadeusza Rydzyka. Może niekoniecznie same babcie, co ich emeryturki - bez babuszek i dziadków ojczulek dyrektorek by tak nie kozaczył.
a "jestem hardkorem" kiedy ta baba skacze przez barierke to gdzie?
no i nie ma "daj kamienia"
swoją drogą nie sądzę żeby była psychicznie chora, tylko media ją poniżają
swoją drogą nie sądzę żeby była psychicznie chora, tylko media ją poniżają
"fiolek" napisał :
Tak ~intrance Jestem Katolikiem i co z tego? Czy ja się czepiam twojego wyznania ?? Jak W ogóle Coś wyznajesz Oprócz Pieniędzy czy Edyna czy jak mu tam..."
to ze jesteś katolikiem nie zwalnia cie inteligencji... chyba wazna sprawa w KATolicyzmie jest poznanie innych religi , wasi kapłani ucza ze to jeden bóg.. pozatym zasnatawiam sie jakie szkoły ?( szkole) skonczyłes bo ja nie pamietam nawet z mitilogi zadnego "EDYNA"
" Nie mam nic do czarnych ... ale drogi na wsiach bym asfaltem wyłożył "
Tak ~intrance Jestem Katolikiem i co z tego? Czy ja się czepiam twojego wyznania ?? Jak W ogóle Coś wyznajesz Oprócz Pieniędzy czy Edyna czy jak mu tam..."
to ze jesteś katolikiem nie zwalnia cie inteligencji... chyba wazna sprawa w KATolicyzmie jest poznanie innych religi , wasi kapłani ucza ze to jeden bóg.. pozatym zasnatawiam sie jakie szkoły ?( szkole) skonczyłes bo ja nie pamietam nawet z mitilogi zadnego "EDYNA"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów