Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Benkard
S.T.U_Cummins • 2017-05-11, 16:39
-To twój syn?
-Nie, mój pasierb, kocham go jak swojego syna.
-Ale przecież ze swoją partnerko jesteś tak długo jak tylko pamiętam.
-Tak, ale mieliśmy przerwę w związku w tym czasie trafiła na nieodpowiedzialnego faceta. A okazało się że jest w ciąży jak byliśmy znowu razem.
-A to cudowny gest z twojej strony. Ile czasu trwała wasza rozłąka?
-Tyle co moja zmiana, 8 godzin + czas dojazdu.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PrezesTegoBurdelu 2017-05-11, 16:50 8
pamiętajcie mordeczki, wujek krzysiek coś wam powie.

jesteście zakochani po uszy? ufacie jej? zapomnij.

zrób chuju test na ojcostwo, masz na to 6 miesięcy od momentu w którym dowiesz się że jesteś ojcem.

bo chuju skończysz jak mój kuzyn co ubierał przez 10 lat a potem się dowiedział że nie jego.

z alimentami na nie swoje dziecko

a mamusia będzie żyła szczęśliwa z kolejnym frajerem.
Zgłoś
pioro1000 2017-05-11, 17:01 5
Polskiego się naucz głąbie!
Zgłoś
~Velture 2017-05-11, 17:40 67
Cytat:

Benkard

Bez kitu. Jak mi wyślesz swój adres na PW to ja ci wyślę słownik języka polskiego pocztą tak jak ratoshiemu wysłałem karton sucharów...
Zgłoś
Azul_ 2017-05-11, 17:46
Cytat:

pamiętajcie mordeczki, wujek krzysiek coś wam powie.

jesteście zakochani po uszy? ufacie jej? zapomnij.

zrób chuju test na ojcostwo, masz na to 6 miesięcy od momentu w którym dowiesz się że jesteś ojcem.

bo chuju skończysz jak mój kuzyn co ubierał przez 10 lat a potem się dowiedział że nie jego.

z alimentami na nie swoje dziecko

a mamusia będzie żyła szczęśliwa z kolejnym frajerem.

Widzę że Pan prezes ma łeb do interesu. Żeby pozbyć się dziwki i jednocześnie zadbać o syna. Kuzyn talon dostał na kurwe i dziecko, oczywiście po rodzinie
Zgłoś
krzychu6 2017-05-11, 17:56 10
Velture napisał/a:

Bez kitu. Jak mi wyślesz swój adres na PW to ja ci wyślę słownik języka polskiego pocztą tak jak ratoshiemu wysłałem karton sucharów...

Jaki temat mam założyć, żebyś i mnie coś wysłał?
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-05-12, 6:22 3
krzychu6 napisał/a:

Jaki temat mam założyć, żebyś i mnie coś wysłał?

...moze cos o seksie analnym z afromurzynem...?
Zgłoś
m7eznb 2017-05-12, 7:31
Velture
o co tobie chodzi? nie widziałeś benkardów wojny?
Zgłoś
~Velture 2017-05-12, 9:57 7
@up
Nje oglondam takih żeczy.
Zgłoś
garber 2017-05-12, 10:20 1
Ja się zastanawiam jak trzeba być zdesperowanym aby wracać do takiej kurwy. Żarty żartami, ale takie rzeczy są na porządku dziennym i nie raz to widziałem. No i jeszcze te tłumaczenia jak "trafiła na nieodpowiedniego faceta".
Zgłoś
~Velture 2017-05-12, 10:23
garber napisał/a:

Ja się zastanawiam jak trzeba być zdesperowanym aby wracać do takiej kurwy. Żarty żartami, ale takie rzeczy są na porządku dziennym i nie raz to widziałem. No i jeszcze te tłumaczenia jak "trafiła na nieodpowiedniego faceta".

Sam sobie właśnie odpowiedziałeś na to pytanie.
Zgłoś
garber 2017-05-12, 10:31 2
Velture napisał/a:

Sam sobie właśnie odpowiedziałeś na to pytanie.

Retoryczne pytanie, które nawet nie wystąpiło w formie pytania. Żarty żartami, ale sam mam takiego znajomego, który jest właśnie takim desperatem.

Nie wiem jakby mnie musiało popierdolić aby coś takiego wybaczyć.
Zgłoś
Gizmolka 2017-05-12, 16:17
Nie chce mi się szukać, ale są gdzieś wyniki badań, jaki % facetów wychowuje nieswoje dzieci Kobiety też nie sa do końca pewne czy wychowuja swoje dzieci, bo mogli im podmienić w szpitalu, ale to znikomy procent, w porównaniu do "kukułczych dzieci facetów
Zgłoś
~Velture 2017-05-12, 16:30 1
garber napisał/a:

Żarty żartami, ale sam mam takiego znajomego, który jest właśnie takim desperatem.

Nie wiem jakby mnie musiało popierdolić aby coś takiego wybaczyć.

Ja znam przypadek znajomego znajomego który nie mógł mieć dzieci a hajsu na sztuczne zapłodnienie nie mieli więc postanowili poprosić jakiegoś ich przyjaciela aby pomógł.
Koniec końców po wielu próbach się udało i zostali rodzicami a kolesia matka wpisała jako ojca. Po kilku miesiącach się z nim rozwiodła, zabrała dzieciaka, dostała alimenty i zamieszkała... tak... z biologicznym tatusiem i daje mu dupska codziennie a jeleń płaci alimenty bez szemrania.

Więc pomyśl jak mocno taki debil musi być zdesperowany.
Zgłoś
R................i 2017-05-12, 18:39 3
Velture napisał/a:

Kolejny unboxing nadchodzi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem