📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Benny Hilla pedzie obrażajo
Nie nazywajcie ich zwierzętami. Nawet zwierzęta nie pozostawiają po sobie takiego syfu.
Fantastico, ty to ten po lewej, co?
Rasizm jest OK.
No i mamy już pierwszego kryptopedzia, brawo
Zauważyłem, że wyłapujesz każdy post obrażający homosiów więc myślę, że nie on jest tutaj waginosceptykiem
Ten kolo z tylu po lewej tez tak chcial ale uswiadomil sobie ze za malo wciagnal i poszedl po wiecej
HAL9000/2 napisał/a:
ja pierdolę, jak się można tak stoczyć jak fantastico?
A pierdolisz! Za kilka lat jako dziadek będziesz takie tańce w TE WU ENIE oglądać bo Mam un'Tralent! I jeszcze fantastisco (specjalnie piszę) będzie siedział w żyri (też specjalnie). ;] Pozdrawiam ;D Dobre dopasowanie Prawie jak z tym psem co szczekał i mu muzykę podkleili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów