📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Aż mi przypomniałeś że nie mam żadnego zamknięcia (korek bez kluczyka) a bak na 70L
Wy tu śmieszkujecie a wacha leci jak pojebana do góry, codziennie cena rośnie. Ludzie na najniższej krajowej (a tych jest w chuj) nie będą w stanie kupić 2 litrów benzyny za godzinę swojej pracy, taka prognoza na kwiecień.
kothletino napisał/a:
Wy tu śmieszkujecie a wacha leci jak poj***na do góry, codziennie cena rośnie. Ludzie na najniższej krajowej (a tych jest w ch*j) nie będą w stanie kupić 2 litrów benzyny za godzinę swojej pracy, taka prognoza na kwiecień.
Bedzie bieda. Covid zdemolował gospodarki od wewnątrz, a teraz wojna, która nei wiadomo jak długo potrwa.
Pytanie.... Co potem?
darayavahus napisał/a:
Bedzie bieda. Covid zdemolował gospodarki od wewnątrz, a teraz wojna, która nei wiadomo jak długo potrwa.
Pytanie.... Co potem?
Znowu Covid odmiana Turbocovidotron 2025
kothletino napisał/a:
Wy tu śmieszkujecie a wacha leci jak pojebana do góry, codziennie cena rośnie. Ludzie na najniższej krajowej (a tych jest w chuj) nie będą w stanie kupić 2 litrów benzyny za godzinę swojej pracy, taka prognoza na kwiecień.
Znam dwóch starszych panów. Podobne, roczne przebiegi.
Jeden zrobił 800km w ciągu ostatniego roku. W ubiegłym tygodniu "pchwalił się", że zrobił zapas 70l. Czyli, jak szacuję na półtora roku...
Jeżeli każdy robi takie "zapasy", to z pewnością pomoże cenom, a czasem i dostępności. To często ci sami krezusi od minimalnej...
darayavahus napisał/a:
Pytanie.... Co potem?
Potem? Wystrzelą grzyby, a my zamienimy się w metaliczne obłoki energii. Byle szybko i bezboleśnie.
debilny film wrzucony przez debila
jebać_w_dupę_pis napisał/a:
debilny film wrzucony przez debila
jeśli coś wygląda głupio, ale działa, to znaczy że nie jest głupie.
fakt, filmik raczej nie na sadistika, ale już dużo gorsze widziałem
Jeśli pod bakiem jest założona kilkumilimetrowa płyta pancerna to rzeczywiście to ma sens.
nie wiem jak tam w polsce albo w innych krajach, ale u mnie w monachium kurwa ostatnio za 2,18€ diesel. bol przy tankowaniu.
smiejecie się a u mnie na dzielnicy już ludzie zgłaszają poprzebijane baki.
Morawiecki 6.6.20 powiedział co się dzieje na naszych oczach. Jeśli komuś trzeba tłumaczyć co, to o ile mi wiadomo - na rozkminianie cen paliw jest za późno. Siedzieli w domach i brali hajs za nic. Ale kończy się sielanka... Miłego polerowania miski do ryżu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów