był podobny filmik tylko bardzo krótki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
tak się cały czas zastanawiam, komu jest na rękę ten cały bajzel, że jeszcze nie rozgonili tej hołoty :d
Szkoda ze Berkut nie moze pokazac jakrozganiaja demonstracje Widzialem jak w 10 sprzataja sporo grupke kiboli w pare sekund eh..
Heh że też grupka kilkunastu tysięcy ludzi w skali całej Ukrainy może sobie taki rozpierdol robić, w wyniku czego przeprowadzane są spore zmiany w rządzie.
Ale tak na serio, to tak dla urozmaicenia, trzeba im podrzucić pomysł użycia tego :
I będzie ciekawiej ;p
I będzie ciekawiej ;p
Śmiechłem sobie nawet
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów