📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
i co ona tak stoi i sie pali nikt nie próbuje jej pomoc? ona/on nie krzyczy nie czuje bólu czy jaki chuj xDDDD
To nie Berlin, to Łódź, więc się nie dziwię .XD
Proceder01 napisał/a:
i co ona tak stoi i sie pali nikt nie próbuje jej pomoc? [...]
bo jest czarna. mam nadzieję że pomogłem
Jak Ci się spalą końcówki nerwów to już nie boli.
Jutro będzie w wiadomościach że cygankę podpalili czarni obywatele berlina, albo coś podobnego.
Jutro będzie w wiadomościach że cygankę podpalili czarni obywatele berlina, albo coś podobnego.
maddog77 napisał/a:
W artykule piszą że to transik.
Edytowałam i usunęłam tamten link , bo inne źródło mówi, że to nie trans, tylko jakaś babka z Iranu berliner-kurier.de/berlin/breaking-news-feuer-tragoedie-am-alexanderpl...
O słodki chuju! We Faktach jutro będzie. że za praworządność w Polsce się babka spaliła na znak solidarności z rudym co wrócił tylko nie wiadomo po co
Co może się stać jak do swojego domu nawpuszczam gówna? Bedzie pachniało ładnie?
Dlaczego nikt nie pali się do pomocy? Kurwa dlaczego?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów