📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a teraz ciekawostka : niemcy NIE robili mydła z tłuszczu ludzkiego Możecie zagiąć panią od historii jak pierdolnie takim tekstem (o ile jeszcze w gimbazie macie historię). Niema choćby JEDNEGO dokumentu, listu itd. w ktorym mowa jest o gazowaniu żydów (alianci mieli na podsłuchu meldunki niemców od 1942 - ZADEN komunikat TAJNYCH wiadomości, meldunków nie zawierał najmniejszych przesłanek o gazowaniu żydów) Po masakrze żydów (rozstrzelaniu) w Rydze, Adaś dostał raport na ten temat, wkurwił się i jeszcze tego samego dnia wydał rozkaz, w ktorym jasno powiedział, że takich rzeczy niemożna robić! Natychmiast mają przestać a odpowiedzialny bedzie ukarany Na kilka miesięcy był spokój, nie było słychać o żadnym mordowaniu żydów. Heinrich Himmler ponoć popełnił samobójstwo rozgryzając ukrytą kapsułkę z cyjankiem. Problem jest taki, że kapsułka standardowo była zbyt duża by ją ukryć w mordzie. Kapsułka Himlera została mu skonfiskowana po tym jak sam sie oddał w ręce aliantów ! Później najprawdopodobniej został pobity na śmierć przez jednego z aliantów (świadczą o tym choćby sfałszowany protokól przesłuchania lub to, że został mu złamany nos, a twarz miał opuchnięta) jeszcze jedno - Hitler NIE miał syfilisu i od syfilisu mu się nie pojebało w głowie. Liczba żydów żekomo zamordowanych w Auschwitz to nie 6 milionów. Ta liczba została zmieniona na 4, później na 3 a wkońcu stanęło na 1.2 co nadal jest liczbą wątpliwą Jak rewizjoniści dłużej poszperają to się okaże, że może łącznie zginęło 200.000 ? i na koniec - liczbą żydów po wojnie wzrosła wg statystyk ! Więc o co chodzi z tymi 6 milionami ?? Nie wiecie ? Odpowiedź jest taka - przed wojną nie było pretekstu, żeby "dać" żydom państwo, żeby zabrać palestyńczykom i dać żydom. Po wojnie już był pretekst : trzeba im dać bo znowu znajdzie się jakiś adolf, jeśli nie będą mieli swojego kraju. ps. to nie alianci tylko żydzi, już podczas wojny mówili o odszkodowaniach od niemiec... zanim świat się dowiedział o obozach...
no ale na koniec ciekawostka najlepsza/oświadczenie. Osobiście w to nie wierzę a wszystkie informacje pochodzą od kłamliwej antyżydowskiej propagandy, którą się brzydzę. W polsce jak i w wiekszości Europy MÓWIENIE ,że komór gazowych nie było, lub liczba zabitych żydów była mniejsza lub ,że coś się nie zgadza - jest NIELEGALNE i WBREW PRAWU. Już sporo osób poszło siedzieć za takie poglądy ! Więc zanim zaczniecie pytać a obzie w Oświęcimiu o basen, teatr, orkiestrę... zastanówcie sie 2 razy
no ale na koniec ciekawostka najlepsza/oświadczenie. Osobiście w to nie wierzę a wszystkie informacje pochodzą od kłamliwej antyżydowskiej propagandy, którą się brzydzę. W polsce jak i w wiekszości Europy MÓWIENIE ,że komór gazowych nie było, lub liczba zabitych żydów była mniejsza lub ,że coś się nie zgadza - jest NIELEGALNE i WBREW PRAWU. Już sporo osób poszło siedzieć za takie poglądy ! Więc zanim zaczniecie pytać a obzie w Oświęcimiu o basen, teatr, orkiestrę... zastanówcie sie 2 razy
@up
Historia o robieniu mydła z Żydów wzięła się stąd, że na niemieckich mydłach wybite były litery IUD, co niby miało znaczyć że są z Żydów. Był to jednak skrót od liter niemieckiego urzędu zajmującego się dystrybucją środków czystości w warunkach wojennych.
Historia o robieniu mydła z Żydów wzięła się stąd, że na niemieckich mydłach wybite były litery IUD, co niby miało znaczyć że są z Żydów. Był to jednak skrót od liter niemieckiego urzędu zajmującego się dystrybucją środków czystości w warunkach wojennych.
@ upup Po Twoim "żekomo" zwątpiłem w jakość wywodów Twoich.
Mam nadzieję, że nie masz dyplomu wyższej uczelni...
Mam nadzieję, że nie masz dyplomu wyższej uczelni...
@Sayagin666,
O kurwa Mam nadzieję, że ostatni akapit nie jest sarkastyczny ? Bo jeśli tak, to pies Cię jebał naziolu.
Smutas,
Niemcy robili mydło z tłuszczu pochodzenia ludzkiego i to nie jest żadna bajka, tylko potwierdzony fakt... więc nie pierdol.
O kurwa Mam nadzieję, że ostatni akapit nie jest sarkastyczny ? Bo jeśli tak, to pies Cię jebał naziolu.
Smutas,
Niemcy robili mydło z tłuszczu pochodzenia ludzkiego i to nie jest żadna bajka, tylko potwierdzony fakt... więc nie pierdol.
zabrzmi to iracionalnie ale gdyby nie hitler nie bylo by dzisiejszej europy...
up
przypisywanie hitlerowi jakichkolwiek zasług to jawne deptanie grobów naszych przodków.
Co niby masz na myśli? Polska była dynamicznie rozwijającym się krajem liczącym się ekonomicznie i militarnie graczem z planami kolonizacji m.in. Madagaskaru. Z całą masą naukowców, przemysłowców, profesorów i lekarzy. Kim jest dzisiaj dzięki niemieckiej agresji, która osłabiła nas na tyle, że ruskich nie potrafiliśmy przegonić z naszych ziem aż do 1991 to wolę nawet nie pisać.
przypisywanie hitlerowi jakichkolwiek zasług to jawne deptanie grobów naszych przodków.
Co niby masz na myśli? Polska była dynamicznie rozwijającym się krajem liczącym się ekonomicznie i militarnie graczem z planami kolonizacji m.in. Madagaskaru. Z całą masą naukowców, przemysłowców, profesorów i lekarzy. Kim jest dzisiaj dzięki niemieckiej agresji, która osłabiła nas na tyle, że ruskich nie potrafiliśmy przegonić z naszych ziem aż do 1991 to wolę nawet nie pisać.
To zdjęcie z 1936 jest zacne
Narodowy Socjalizm i Syjonizm. Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż ustrój polityczny nieprawidłowo stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów