Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A gdzieś napisałem że wizy były nielegalne? I w tym jeszcze większy problem ze legalnie wydali 6 milionów wiz chuj wie komu, nie wiadomo kto przyjechał kto wyjechał, czy w ogóle podjęli pracę czy studia, dali 6 mln pozwolen na wjazd do europy. Ale ty nadal oglądaj sobie republike i łykaj pisowskie szczyny i żyj w przekonaniu że przez 8 lat to Tusk ich wpuścił
I jeszcze piszesz o tej dziurawym plocie gdzie lewarkiem za 20zl otwierali przejście? to chyba zapomniałeś że za czasów Tuska go ulepszyli, dodatkowo zmienili przepisy dotyczące użycia broni przez strażników na granicy żeby się nie bali strzelać
To, że ty nie wiesz komu wydali i gdzie legalni migranci pracowali to nic nie znaczy, bo jesteś nikim. Nie było ich 6 milionów tylko 300 tysięcy wiz. 300 tysięcy w ciągu 8 lat to 300 fabryk po 1000 osób, albo 3 tysiące fabryk/firm po 100 osób. Nie mów, że to dużo. Dziurawy płot jest chyba lepszy od wpuszczania nielegalsów jak leci jak to chciał twój upośledzony niemiecki guru tfusk który był przeciwny zaporze i twierdził, że to bideni ludzie i należy ich wpuścić. Zapory nie zmodernizował twój upośledzony niemiecki guru tfusk tylko zrobiono to za rządów zjednoczonej prawicy. Czujniki i kamery zostały zamontowane wkrótce po budowie. Wyjmij swoją pustą przestrzeń miedzy uszami z tefejkenu bo ci zrobiła szambo trzaskowskiego na szyi. Zresztą już wkrótce nie będziem miał co oglądać.
To, że ty nie wiesz komu wydali i gdzie legalni migranci pracowali to nic nie znaczy, bo jesteś nikim. Nie było ich 6 milionów tylko 300 tysięcy wiz. 300 tysięcy w ciągu 8 lat to 300 fabryk po 1000 osób, albo 3 tysiące fabryk/firm po 100 osób. Nie mów, że to dużo. Dziurawy płot jest chyba lepszy od wpuszczania nielegalsów jak leci jak to chciał twój upośledzony niemiecki guru tfusk który był przeciwny zaporze i twierdził, że to bideni ludzie i należy ich wpuścić. Zapory nie zmodernizował twój upośledzony niemiecki guru tfusk tylko zrobiono to za rządów zjednoczonej prawicy. Czujniki i kamery zostały zamontowane wkrótce po budowie. Wyjmij swoją pustą przestrzeń miedzy uszami z tefejkenu bo ci zrobiła szambo trzaskowskiego na szyi. Zresztą już wkrótce nie będziem miał co oglądać.
money.pl/gospodarka/polska-liderem-ue-jesli-chodzi-o-wydawanie-wiz-zos...
a ty dalej krzycz, że pis nas chronił, a Tusk Niemiec sprowadzi wkrótce miliardy "inżynierów". Jeszcze trochę. Na pewno zaraz sprowadzi. Już przedreptujemy w niecierpliwości. Tylko kurwa, czemu z tym zwleka? Może jutro. Na pewno to zrobi. To oczywiste. Piszemy dalej że to zrobi. Debile uwierzą....
Przypomnę: ***** *** razem osiem.
Poza tym nie odpowiedziałeś na pytanie.
Ja już zakończyłem dyskusję z tobą. Ja z uśmiechniętymi fajnopolakami nie dyskutuję. Szanuję ciebie jak Komitet Obrony Demokracji. Pamiętasz taki twór? Szanuję cię jak taki twór co się nazywał Palikot. Szanuję cię jak taki twór co się nazywał kropka nowoczesna. To wszystko jest ta sama zupa co PO. Chuja jesteście warci i jebał was pies.
Po raz kolejny wklejam kawałek artykułu bo znwou piszesz o jakiś 300 tys a wiz było o wiele więcej. Sami politycy pis przyznali że nie było żadnego systemu kontroli kto przyjeżdżał
a ty dalej krzycz, że pis nas chronił, a Tusk Niemiec sprowadzi wkrótce miliardy "inżynierów". Jeszcze trochę. Na pewno zaraz sprowadzi. Już przedreptujemy w niecierpliwości. Tylko kurwa, czemu z tym zwleka? Może jutro. Na pewno to zrobi. To oczywiste. Piszemy dalej że to zrobi. Debile uwierzą....
kolejny POeb który nie rozróżnia pontoniarzy srających w polskich stawach i skaczących po samochodach, od legalnych pracowników. Oni już tu są. Obudź się.
Po raz kolejny wklejam kawałek artykułu bo znwou piszesz o jakiś 300 tys a wiz było o wiele więcej. Sami politycy pis przyznali że nie było żadnego systemu kontroli kto przyjeżdżał
a co ty mnie tu wyjeżdżasz z jakimś omamami Banasia od afery taśmowej? Dobrze się czujesz?
Obydwaj macie tu osiągniecia swojego niemieckiego diabła z Kaszub na jednym obrazku i filmiku:
Tiktoker Atallah Younes pochwalił się w sieci nagraniem, na którym strzela petardą w okno mieszkania. Po chwili w środku doszło do wybuchu. Mężczyzna przepraszał za swoje zachowanie. Dziennikarz niemieckiego "Bilda" rozmawiał z nim na lotnisku. Younes miał wracać do kraju, ale nagle przyszła policja.
Arabski tiktoker Atallah Younes wystrzelił fajerwerk w kierunku wielorodzinnego budynku podczas sylwestra. "Pocisk" wpadł przez okno. Po chwili doszło do eksplozji. Nagranie z tego incydentu pojawiło się w sieci i wywołało oburzenie opinii publicznej.
Arabski influencer opublikował przeprosiny. Twierdził nawet, że spotkał się z mężczyzną, w którego mieszkaniu wybuchł wystrzelony fajerwerk. Kajał się, przepraszał. Krytyka spływała jednak zewsząd. Nic dziwnego - jak donosi niemiecki tabloid "Bild", nagranie z Atallahem i pirotechniką w roli głównej miało 10 milionów wyświetleń.
Informacje o incydencie zostały przekazane policji. Nie było jednak wiadomo, jakie czynności podejmują w tej sprawie mundurowi. Dziennikarz "Bilda" postanowił skontaktować się z Younesem i porozmawiać na temat zdarzenia.
Do spotkania doszło na lotnisku Berlin-Brandenburg. Arabski tiktoker planował polecieć samolotem do swojego kraju. Mężczyzna pochodzi z Nablusu na Zachodnim Brzegu Jordanu. Miał lecieć do Ammanu, stolicy Jordanii.
"Chciałem tylko świętować. Nie wiedziałem, że to jest tak niebezpieczne. Poszedłem spać, a następnego dnia zobaczyłem, że wideo ma 10 milionów wyświetleń - zapewniał Atallah w rozmowie z "Bildem".
Tymczasem w tym samym momencie na lotnisko przybyła policja. "Bild" zrelacjonował, jak wyglądała interwencja. - "Czy pan to pan Younes?" - zapytał policjant. Nazywany "Rakietowym Rambo" tiktoker potwierdził. - Jest pan aresztowany. A pański towarzysz również - dodał policjant i zabrał influencera oraz jego towarzysza z nagrania na komisariat.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów