Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni z niemcami mają tyle wspólnego co banderowcy z ludźmi cywilizowanymi.
Gardzę ludźmi, którzy krytykują Owsiaka. Jak bardzo podłym i złym człowiekiem trzeba być, by go nie wspierać i oczerniać??? ile wyroków dostał za swoje rzekome wałki podczas 8 lat rządów pis? odpowiesz, czy znów zmienisz temat?
z pisowskim ścierwem jest ten problem, że nie dopuszczają do świadomości faktów. Ukradł? nieprawda! przyłapali go? kłamstwo! nagrali jego głos? to nie on! chwycili go za rękę? to nie jego ręka! w ten obłęd cały czas brną. Będą tę mafię wspierać do samego końca, jak Niemcy Hitlera w 45'.
Ja nie zmieniam żadnych tematów. To ty nie opisałeś mi niezależności bodnarowców. Twoje wpisy przepełnione są negatywnymi emocjami. Takie typowe ileś tam gwiazdek. O panu Jurku napisałem po prostu że filantrop. Jego odpowiedzi na każde niewygodne pytanie można zobaczyć i ocenić samemu. Mi ten resortowy człowiek koko chuja lata. Byle mrówka była cała, a melon złoty -jesli wiesz o czym mówię.
Jesteś typowym uśmiechniętym fajnopolakiem , pewnie jeszcze twierdzisz że są 72 płcie i korpo biurze popijasz sojowe latte.
Kiedyś zrozumiesz że PiS nie może istnieć bez po a po bez PiS. Jedni i drudzy są chuja warci.
Pierdolisz głupoty. Nie wpierdala komuś petardy do domu tylko jebanym niemcom. Bardzo mnie to cieszy ciapaci nic mi w życiu nie zrobili za to Niemcy wręcz przeciwnie. Bardzo mnie cieszy nieszczęście niemców. Co więcej uważam że takim Anglikom Hiszpanom Francuzom się to należy. Kiedyś oni kolonizowali a teraz ich kolonizują. I bardzo dobrze niech jeszcze wprowadzą takim Anglikom karę za bunt tak jak oni to robili. Czym innym jest za to polska Polska gdzie uważam że tego motłochu nie powinniśmy wpuszczać a gdy będą chcieli wejść siłą to strzelać. My im nic nie zrobiliśmy nie gnębiliśmy ich w koloniach bo takich nie zakładaliśmy. Niech sobie wszystkie brudasy całego świata do niemców przyjadą niech ich tam gnębią i zaruchają te brzydkie niemki na śmierć czekam na filmiki.
Wielu rodaków mieszka u niemca bo spierdolili za lepszym życiem, te kilkanascie i wiecej lat temu, to moglo byc ich mieszkanie. Przyjechali tam zanim merkel nawpuszczala brudnego gowna ze wschodu i afryki. Są ludzie jak ja którzy w kraju ogarneli dobre wyksztalcenie i zarabiaja dobrze w zawodzie w kraju, ale ojciec zapierdalal jakis czas za granica i to chujostwo juz sie tam zaczelo plewić, więc zamknij pizde dzieciaku i wroc jak juz skonczysz ssać matce cyca, a nie zapowiadasz sie jakoś wyjatkowo.
Nie odwracaj kota ogonem to Jarek i pis wpuścili do Polski miliony cipataych, nowy rząd akurat wprowadza nowe zasady przyznawania wiz żeby to gówno nie wjeżdżało
Nie pisz deziformacji płarny trolu. PiS wydał wizy jak się okazało wszysktie legalnie i do tego pracowanicze. Debil Szczerba sam to przyznał. Tusk był przeciwny budowie zapory na granicy z Białorusią i jego fani celebryci z debilami Szczerbą i Jońskim biegali z pizzą na granicę, żeby wpuszczać migrantów jak leci. Teraz niemiecka policja zwozi tysiące migrantów do Polski. Także nie pierdol głupot.
Nie odwracaj kota ogonem to Jarek i pis wpuścili do Polski miliony cipataych, nowy rząd akurat wprowadza nowe zasady przyznawania wiz żeby to gówno nie wjeżdżało
Twoja stara wpuścili na dk88. Braindedzie.
Nie pisz deziformacji płarny trolu. PiS wydał wizy jak się okazało wszysktie legalnie i do tego pracowanicze. Debil Szczerba sam to przyznał. Tusk był przeciwny budowie zapory na granicy z Białorusią i jego fani celebryci z debilami Szczerbą i Jońskim biegali z pizzą na granicę, żeby wpuszczać migrantów jak leci. Teraz niemiecka policja zwozi tysiące migrantów do Polski. Także nie pierdol głupot.
A gdzieś napisałem że wizy były nielegalne? I w tym jeszcze większy problem ze legalnie wydali 6 milionów wiz chuj wie komu, nie wiadomo kto przyjechał kto wyjechał, czy w ogóle podjęli pracę czy studia, dali 6 mln pozwolen na wjazd do europy. Ale ty nadal oglądaj sobie republike i łykaj pisowskie szczyny i żyj w przekonaniu że przez 8 lat to Tusk ich wpuścił
I jeszcze piszesz o tej dziurawym plocie gdzie lewarkiem za 20zl otwierali przejście? to chyba zapomniałeś że za czasów Tuska go ulepszyli, dodatkowo zmienili przepisy dotyczące użycia broni przez strażników na granicy żeby się nie bali strzelać
omuś petardy do domu tylko jebanym niemcom. Bardzo mnie to cieszy ciapaci nic mi w życiu nie zrobili z
xD - jak będa brać w Polsce 1000 Euro to na pewno będą mieli czas, by studiować historię i odkryć, że my to ci dobrzy i u nas rozpierdolu nie zrobią. A jak p0lki nogi będa rozkładać to z kultura nie skorzystają, bo się nie godzi takim dobrym Polakom świnie dupczyć
[ Dodano 2025-01-02, 00:39 ]
wiz na białoruskiej i ruskiej granicy i stworzenie strefy buforo
Ale wiesz, że Niemcy są z drugiej strony niż Białoruś? Oni z Niemiec do nas będą jechać.
[ Dodano 2025-01-02, 00:40 ]
i miliony cipataych, nowy rząd akurat wprowadza nowe zasady przyznawania wiz żeby to gówno nie wjeżdżało
xD - PiS wp€ścił hindusów, chcących pracować. PO wpuści Murzynów i da im po 1000 Euro. A wizy im nie będą potrzebne w strefie Szengen
xD - PiS wp€ścił hindusów, chcących pracować. PO wpuści Murzynów i da im po 1000 Euro. A wizy im nie będą potrzebne w strefie Szengen
Ty tak serio? pis wpuścił hindusów? wyjdź z piwnicy i zobacz co się dzieje w dużych miastach.
I daj linka do ustawy która przyjął polski rząd że będą płacić 1000 euro imigtamtom bo to jakiś news wymyślony przez pis nie mający żadnego potwierdzenia.
która przyjął polski rząd że będą płacić 1000 euro
Dopiero przyjmie.
zobacz co się dzieje w dużych miastach.
A co się dzieje? W moim mieście widzę Hindusów - grzeczni, uśmiechnięci pracowici. Za PO było tu 1000 Czeczenów - ci nie byli ani uśmiechnięci ani pracowici.
Jak ja tego kurewstwa ciapatego nie trawie. Siedzi taka kurwa w obcym kraju poubierana w jakieś modne szmaty pewnie za grube euro i z usmiechem na ryju wypierdala petarde komus w mieszkaniu.
Bo może. Nikt mu nic za to nie zrobi. Tak jak oszukańcze zbiórki w Polsce na zwierzęta czy chore dzieci, albo aniołki w marketach zbierające dla ukraińskiej mafii. Oszukują, łamią prawo bo mogą.
Poza tym nie odpowiedziałeś na pytanie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów