Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po wyborach będą relokowani do POlski. Już dla nich mieszkania się budują. Będą dostawać 4000 zł kieszonkowego i darmową p0lkę, żeby nie myśleć o wyjeździe
Gdzieś był przed wyborami? Teraz ewry bady gangsta, ale teraz jest już za późno. Oni już tu są!!!!1
google.pl/search?q=%22afera+wizowa%22
Kolega przedawkował TVN i wyborczą. Pokaż mi te miliony ciapuchów. No chyba że się dalej idą przez bezkresne stepy Podlasia
Ale ty wiesz że w UE mamy keine grenzen? i ci wpuszczeni przez pis wjeżdżają teraz sobie w Niemczech ciężarówkami w zatłoczone jarmarki i dźgają nożami w centrach handlowych?
Ja rozumiem, że dla prymitywnego Janusza Nosacza każdy zajebany Niemiec to powód do heheszków, ale poczekajcie jak przez tego złego Tuska wyprzedzimy gospodarczo Niemców i ta cała armia inżynierów do nas wróci.
Ale ty wiesz że w UE mamy keine grenzen? i ci wpuszczeni przez pis wjeżdżają teraz sobie w Niemczech ciężarówkami w zatłoczone jarmarki i dźgają nożami w centrach handlowych?
Ja rozumiem, że dla prymitywnego Janusza Nosacza każdy zajebany Niemiec to powód do heheszków, ale poczekajcie jak przez tego złego Tuska wyprzedzimy gospodarczo Niemców i ta cała armia inżynierów do nas wróci.
Cała nadzieja w Tusku. Jesteśmy w dobrych rękach.
[ Dodano 2025-01-01, 21:08 ]
zapraszam do Warszawy i innych dużych miast to zobaczysz.
I nie tvn tylko raport Najwyższej Izby Kontroli
Raport Banasia hehe. To jeszcze opisz Banasia,jego syna , rodzinę,biznesy, kamienice w KRK i z czego ogólnie czerpią zyski. Będzie pełen obraz rozpierdolu w PL
Nie odwracaj kota ogonem to Jarek i pis wpuścili do Polski miliony cipataych, nowy rząd akurat wprowadza nowe zasady przyznawania wiz żeby to gówno nie wjeżdżało
HAHAHAHAHA Ale jesteś żałosny. Oni do listopada już przebili PIS za 2023 rok. Możesz sobie sprawdzić na oficjalnych stronach rządowych.
Cała nadzieja w Tusku. Jesteśmy w dobrych rękach.
Raport Banasia hehe. To jeszcze opisz Banasia,jego syna , rodzinę,biznesy, kamienice w KRK i z czego ogólnie czerpią zyski. Będzie pełen obraz rozpierdolu w PL
Banaś to były pisowiec, który wymknął się tej zorganizowanej grupie przestępczej spod kontroli. Ale nawet upolityczniona prokuratura ministra ZERO nie potrafiła postawić mu nawet zarzutów, tak z resztą jak komukolwiek z ówczesnej opozycji. Za to obecna NIEZALEŻNA prokuratura ma pełne ręce roboty. Nie ma tygodnia, by kolejny pisowiec nie był ścigany listem gończym, pozbawiony immunitetu czy miał skrócone nazwisko do pierwszej literki. Zatrzymania posypią się lawinowo, jak już prezydent Debil opuści stanowisko i nie będzie ułaskawiał i przetrzymywał przestępców.
To świadczy tylko o jednym: demokracja zdaje egzamin i kurwa jestem po 8 latach terroru w końcu z Polski dumny.
Jak ja tego kurewstwa ciapatego nie trawie. Siedzi taka kurwa w obcym kraju poubierana w jakieś modne szmaty pewnie za grube euro i z usmiechem na ryju wypierdala petarde komus w mieszkaniu.
Pierdolisz głupoty. Nie wpierdala komuś petardy do domu tylko jebanym niemcom. Bardzo mnie to cieszy ciapaci nic mi w życiu nie zrobili za to Niemcy wręcz przeciwnie. Bardzo mnie cieszy nieszczęście niemców. Co więcej uważam że takim Anglikom Hiszpanom Francuzom się to należy. Kiedyś oni kolonizowali a teraz ich kolonizują. I bardzo dobrze niech jeszcze wprowadzą takim Anglikom karę za bunt tak jak oni to robili. Czym innym jest za to polska Polska gdzie uważam że tego motłochu nie powinniśmy wpuszczać a gdy będą chcieli wejść siłą to strzelać. My im nic nie zrobiliśmy nie gnębiliśmy ich w koloniach bo takich nie zakładaliśmy. Niech sobie wszystkie brudasy całego świata do niemców przyjadą niech ich tam gnębią i zaruchają te brzydkie niemki na śmierć czekam na filmiki.
Nie odwracaj kota ogonem to Jarek i pis wpuścili do Polski miliony cipataych, nowy rząd akurat wprowadza nowe zasady przyznawania wiz żeby to gówno nie wjeżdżało
Za kilka lat moze sie obudzisz jak drugi jezyk po polskim, w polsce bedzie arabski albo turecki, a takie filmiki bedzie wypuszczac tez polska. Ciekawe czy wtedy tez bedziesz twardo stal, ze to tylko pis ich nawpuszczal, a oni sie po prostu szybko rozmnozyli, czy dalej bedziesz slepym glupcem.
Pierdolisz głupoty. Nie wpierdala komuś petardy do domu tylko jebanym niemcom. Bardzo mnie to cieszy ciapaci nic mi w życiu nie zrobili za to Niemcy wręcz przeciwnie. Bardzo mnie cieszy nieszczęście niemców. Co więcej uważam że takim Anglikom Hiszpanom Francuzom się to należy. Kiedyś oni kolonizowali a teraz ich kolonizują. I bardzo dobrze niech jeszcze wprowadzą takim Anglikom karę za bunt tak jak oni to robili. Czym innym jest za to polska Polska gdzie uważam że tego motłochu nie powinniśmy wpuszczać a gdy będą chcieli wejść siłą to strzelać. My im nic nie zrobiliśmy nie gnębiliśmy ich w koloniach bo takich nie zakładaliśmy. Niech sobie wszystkie brudasy całego świata do niemców przyjadą niech ich tam gnębią i zaruchają te brzydkie niemki na śmierć czekam na filmiki.
Ale dlaczego ograniczasz się tylko do Niemców? w całej historii Polski ciężko będzie znaleźć kraj, który nam nie podpadł. Nienawidź cały cywilizowany świat, w końcu po co nam demokracja i kapitalizm. Kim Dzong Un, Putin, Hitler, Stalin lubią to.
[ Dodano 2025-01-01, 21:34 ]
Za kilka lat moze sie obudzisz jak drugi jezyk po polskim, w polsce bedzie arabski albo turecki, a takie filmiki bedzie wypuszczac tez polska. Ciekawe czy wtedy tez bedziesz twardo stal, ze to tylko pis ich nawpuszczal, a oni sie po prostu szybko rozmnozyli, czy dalej bedziesz slepym glupcem.
Uspokoję cię, za kilka lat pis nie będzie rządził, może nawet zdelegalizują tę zorganizowaną grupę przestępczą, więc nam islamizacja nie grodzi.
Banaś to były pisowiec, który wymknął się tej zorganizowanej grupie przestępczej spod kontroli. Ale nawet upolityczniona prokuratura ministra ZERO nie potrafiła postawić mu nawet zarzutów, tak z resztą jak komukolwiek z ówczesnej opozycji. Za to obecna NIEZALEŻNA prokuratura ma pełne ręce roboty. Nie ma tygodnia, by kolejny pisowiec nie był ścigany listem gończym, pozbawiony immunitetu czy miał skrócone nazwisko do pierwszej literki. Zatrzymania posypią się lawinowo, jak już prezydent Debil opuści stanowisko i nie będzie ułaskawiał i przetrzymywał przestępców.
To świadczy tylko o jednym: demokracja zdaje egzamin i kurwa jestem po 8 latach terroru w końcu z Polski dumny.
Bodnarowcy są tak samo niezależni jak ziobrzysci. Są tak zajebiści jak opiniotwórczy i niezależny jest TVN. Są tacy super jak Lechu co obalił komunę i wygrał 100 x w totka. Są tacy fajni jak filantrop Owsiak. Skąd ty się kurwa urwałeś?!
Ale dlaczego ograniczasz się tylko do Niemców? w całej historii Polski ciężko będzie znaleźć kraj, który nam nie podpadł. Nienawidź cały cywilizowany świat, w końcu po co nam demokracja i kapitalizm. Kim Dzong Un, Putin, Hitler, Stalin lubią to.
Uspokoję cię, za kilka lart pis nie będzie rządził, może nawet zdelegalizują tę zorganizowaną grupę przestępczą, więc nam islamizacja nie grodzi.
Nawet nie bede podejmowal z toba dyskusji, bo jak ciapaki ci beda do okien fajerwerkami strzelac za kilka lat, to nawet nie przyznasz mi racji, bo szybko wyprzesz ta dyskusje z podswiadomosci. Wyjdz w koncu z piwnicy i popatrz na mordy ktore cie mijają, poczytaj w internecie jak coraz czesciej pojawiaja sie dziwne incydenty, zwroc uwage na to ze w rzadzie obecnie mamy ludzi ktorzy jeszcze chwile temu chcieli demontowac plot na granicy i "najpierw wpuszczac a potem ustalac kim sa". Jestes albo glupi albo chory, bo wierzysz w partie ktora niczym sie nie rozni od pisu.
Bodnarowcy są tak samo niezależni jak ziobrzysci. Są tak zajebiści jak opiniotwórczy i niezależny jest TVN. Są tacy super jak Lechu co obalił komunę i wygrał 100 x w totka. Są tacy fajni jak filantrop Owsiak. Skąd ty się kurwa urwałeś?!
Gardzę ludźmi, którzy krytykują Owsiaka. Jak bardzo podłym i złym człowiekiem trzeba być, by go nie wspierać i oczerniać??? ile wyroków dostał za swoje rzekome wałki podczas 8 lat rządów pis? odpowiesz, czy znów zmienisz temat?
z pisowskim ścierwem jest ten problem, że nie dopuszczają do świadomości faktów. Ukradł? nieprawda! przyłapali go? kłamstwo! nagrali jego głos? to nie on! chwycili go za rękę? to nie jego ręka! w ten obłęd cały czas brną. Będą tę mafię wspierać do samego końca, jak Niemcy Hitlera w 45'.
A PiS sprzedał 250.000 wiz w różnych krajach, ale oni zaraz wyjechali ubogacać bardziej na zachód, w Polsce im nie pasowało. Znaleziono nawet takich gagatków w Meksyku...
W sumie to Polska zarobiła na wizach tych którzy potem jechali do USA. U nas nie zostali. Taki interes to ja rozumiem. A teraz Niemcy złapią przestępcę i zapytają : "Przedarłeś się przez polską granicę UE to Cię wyślemy do Polski a jak nie to poza unię. Co wybierasz ?"
Każdemu przypomni się, że przekraczał granicę z Polską.
W sumie to Polska zarobiła na wizach tych którzy potem jechali do USA.(...)
Nie kurwa!!!! to nie Polska zarobiła, to urzędnicy i politycy pisu, którzy je na lewo sprzedawali. A destabilizacja w krajach unii czy USA = gnój gospodarczy w Polsce. Jakim jełopem trzeba być, żeby nie rozumieć tych powiązań?
Kurwa, no, czasem się zastanawiam, czy w wyborach nie powinni brać udziału tylko ci, którzy zdadzą test IQ i osiągną minimum 100.
Dramat.
Nie kurwa!!!! to nie Polska zarobiła, to urzędnicy i politycy pisu, którzy je na lewo sprzedawali. A destabilizacja w krajach unii czy USA = gnój gospodarczy w Polsce. Jakim jełopem trzeba być, żeby nie rozumieć tych powiązań?
Kurwa, no, czasem się zastanawiam, czy w wyborach nie powinni brać udziału tylko ci, którzy zdadzą test IQ i osiągną minimum 100.
Dramat.
Zarobiła i Polska i urzędnicy Pisu. Jak nie wiesz jakie są zasady wydawania wiz to poczytaj. Destabilizacja w USA i UE i tak będzie bo bogactwo narodów bierze się z pracy a nie z zabierania tym co nie pracują i dawania części tego potem nierobom. Tym sposobem Chiny z państwa o PKB mniejszym niż PRL w 1989 roku stały się realnie największą gospodarką świata po 35 latach. Demokracja w obecnej formie ZAWSZE prowadzi do socjalizmu a socjalizm do upadku. Chiny bronią się brakiem demokracji. W wyborach nie powinni brać udziału nie Ci o IQ niższym niż 100 tylko Ci którzy mają majątek i płacą podatki. Tak wybierano pierwszych prezydentów USA. Nie będę Cię edukował jeśli Twoi nauczyciele w szkole, którym za to płacono, nie dali rady. SNR 2025
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów