📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
🔥
Black Friday
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Bardzo cięzki temat. Kazdy na start pomyślał "patologia" i jest to prawdą. Ja poprostu nie mogę sobie wyobrazic jak to jest nie pracować i nie podejmować pracy. W PL pracy jest duzo, a w DE w pip. Kiedyś z kumplem pijaczkiem bujnęliśmy się po mieście w PL. Zaczepił nas taki pół bezdomny kumpel kolegi. Wiadomo piweczko , fajeczka i tak od słowa do słowa według jego wersji baba wyjebała go z chaty , mieszka u kumpla pracy szuka , ale nie ma. Tak sobie myślę , no kurwa ja wiem gdzie jest praca dla niego. Zaproponowałem by przyniósł mi CV i zawioze do tej firmy (chuj miałem po drodze, a tam sami znajomi). On zadowolony mowił , ze jeszcze dzisiaj mi da to CV. Pozegnaliśmy się , a po paru krokach kumpel bierze mnie na bok i mówi , ze ja mogę sobie gadac i coś proponować. Cytuję "on kurwa nie nadaje się do pracy i jemu jest dobrze tak jak jest" .... Pobujac się po mieście , pozebrac na dynksa, fajeczke i od czasu do czasu coś zjesc...
doopa napisał/a:
ciekawe czy ta żulernia zna język przynajmniej, wątpię
eliminować ze społeczeństwa
Nie muszą, ewentualnie podstawy, których potrzebują. Na misjach jest zawsze ktoś mówiący po polsku. W innym filmie z tego kanału było też o pomocy medycznej- przyjeżdża ambulans i w ekipie jest Polka. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy większej niż doraźna, to zabierają do lekarza i jeżeli zachodzi taka potrzeba, to zawsze jest ktoś w roli tłumacza.
Jak w dzisiejszych czasach mozna doprowadzic sie do takiego czegos? jeszcze starych bezdomnych jestem w stanie jakos pojac bo to juz jest czekanie na smierc ale tak jak na filmie chlopy w okolicach 30 i do roboty nie moga pojsc? To samo jest w Polsce jak slysze ze ktos pracy nie moze znalesc to tylko i wylacznie jest dla mnie imbecylem bo firmy niedlugo same beda dzwonic po domach o pracownika. Wiadomo nie kazda jest praca marzen ale to idziesz do roboty zarabiasz pieniadze a w miedzy czasie szukasz lepszej.
Po co ten dramatyzm? Obecni bezdomni są z wyboru. Nie wiem co budzi w ludziach empatię wobec nich. Ewidentnie widać, że są to zwykłe lenie i ameby bez jakichkolwiek ambicji, którzy wybrali wegetację zamiast normalnego życia.
Najlepsze jest to, że istnieje pełno instytucji(także dotowanych z budżetu), które im pomagają, a najbardziej mnie rozwalają wolontariusze, którzy w co większym mieście ganiają z rana z garnuszkami i rozdają kacującym ludzkim odpadom gorące jedzenie.
W ogóle nędza została dawno wypleniona z EU(a już na pewno w Niemczech), a jedyne skrajne przypadki biedy to ludzie, którzy siedzą i gniją w miejscu na własne życzenie, robiąc z siebie pajaców, aby pomnażać socjale i benefity.
Precz z tym całym gównem. Powinni być zutylizowani albo zrzuceni na skały, jak to robiony kiedyś.
Najlepsze jest to, że istnieje pełno instytucji(także dotowanych z budżetu), które im pomagają, a najbardziej mnie rozwalają wolontariusze, którzy w co większym mieście ganiają z rana z garnuszkami i rozdają kacującym ludzkim odpadom gorące jedzenie.
W ogóle nędza została dawno wypleniona z EU(a już na pewno w Niemczech), a jedyne skrajne przypadki biedy to ludzie, którzy siedzą i gniją w miejscu na własne życzenie, robiąc z siebie pajaców, aby pomnażać socjale i benefity.
Precz z tym całym gównem. Powinni być zutylizowani albo zrzuceni na skały, jak to robiony kiedyś.
Ale jaki dramatyzm. Tylko łapiecie- nie jesteście z paczki to można was okraść, obszczać i dać kosę pod żebro za to, że nie daliście szluga... W centrum cholernego miasta... Kurwa, nowy, wspaniały świat... A patola nadal przy szlugu i alko, abo czymś mocniejszym, bo nie ma dla nich innego świata...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów