📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przygadał mu typ, który wozi srajtaśmę na desce rozdzielczej samochodu.
brawo za spawaczy - dzikie węże ) przez te multi kulti eurpopa powoli upada ...
Polak wydaje się być tam dziwniejszy
Chuje muje dzikie węże
DoktorAlban
dziwniejszy ? gdybym szedl z corka i zobaczyl takiego debila jak ten ciapak to juz by dzieci nie mogl miec ...widze lewactwo zaczyna opanowywac ten portal, niestety...
dziwniejszy ? gdybym szedl z corka i zobaczyl takiego debila jak ten ciapak to juz by dzieci nie mogl miec ...widze lewactwo zaczyna opanowywac ten portal, niestety...
Pomyślcie co jest w Berlinie Wschodnim...
Widać tam same pizdy , nikt nie potrafi podejść do frajera i mu przyjebać
Ale mu dojebał. Fachowiec. Ja bym mu pojechał bardziej, ale tylko pod warunkiem że nie rozumiał by polskiego.
Porządnie mu pojechał
Brudas lgbt, tak się integrują pięknie książęta a wy szukacie dziury w kozie.
@czakalakax jemu chodziło raczej o to, że większość ludzi tam już po prostu nie reaguje, no bo trzeba być kurwa tolerancyjnym, jakby ktos mu zwrocil uwage, to już by sie musiał napierdalac, jeszcze nie daj boże spuściłby wpierdol pedałowi-nygrowi i już 10 lat za pobicie na tle rasowym. A za samą nietolerancję to też już tam dostają wyroki.
czakalakax napisał/a:
DoktorAlban
Jasne, że za fale imigracyjna są odpowiedzialni żydzi typu george soros, barbara spectre, adam michnik itd. ale gdyby nie mieli wyborcow w postaci gejów, lesbijek, feministek i innych niedojebow, to by problemu nie bylo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów