📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zajebisty mix ! jest piwko
01:20 aż monitor oparskałem.Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym meczem NBA ??
A na końcu nawet Polski akcent ...Piwko leci
A na końcu nawet Polski akcent ...Piwko leci
2:32 - w GTA można było ustabilizować samochód strzałkami w bok
3:15 - Ciapatego nawet fotele nie lubią
Na tym meczu koszykówki to chodzi o to że ten w białej koszulce wrzucił do złego kosza? Nie czaję :c
1:06 miałem raz podobną sytuacje jak zapierdalałem na rowerze do szkoły, bo byłem spóźniony i miałem zepsute hamulce. Było takie wąskie przejście i zza rogu wyszła jakaś dziewczyna, której wcześniej nie widziałem, nie zdążyłem wyhamować i w nią wiechałem z pełną prędkością, odrzuciło ją na kilka metrów... Było mi strasznie głupio i nie wiedziałem jak sie zachować więc ją przeprosiłem, ale z racji tego że się spieszyłem do szkoły zapierdalałem dalej w strone słońca...
PiotrekStW napisał/a:
1:06 miałem raz podobną sytuacje jak zapierdalałem na rowerze do szkoły, bo byłem spóźniony i miałem zepsute hamulce. Było takie wąskie przejście i zza rogu wyszła jakaś dziewczyna, której wcześniej nie widziałem, nie zdążyłem wyhamować i w nią wiechałem z pełną prędkością, odrzuciło ją na kilka metrów... Było mi strasznie głupio i nie wiedziałem jak sie zachować więc ją przeprosiłem, ale z racji tego że się spieszyłem do szkoły zapierdalałem dalej w strone słońca...
huj nas to obchodzi
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów