📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
1 września wypada w czwartek, jeszcze tylko 4 dni...
– „Na pohybel skurwysynom!”
Bo lepiej jest siedzieć przed ekranem i twierdzić, że wszystko jest pedalstwem, bo ty tak nie robisz
Zajebiście, mimo ze mały ma problem bo urodził się zjebany, to ma super zioma i obaj z tego śmieszkują. A co do tematyki sadola to też jest w porządku, wyśmiewanie się z ułomnych jest przecież ważną częścią tego portalu, więc nie rozumiem bólu dupy powyższych komentujących.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów