Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wejdę za miesiac na sadola moze sie cocs zmieni bo ten portal to taki drugi kwejk sie zrobił ;/
Nie no tak zajebiste że aż żygłem tęczą... Co się stało z tym portalem gdzie kiedyś królowało 2girls1cup...
Manowarrior napisał/a:
@emka1990
A potem oj🤬iście sobie po lodzie
Zazdrośnik

Bo lepiej jest siedzieć przed ekranem i twierdzić, że wszystko jest pedalstwem, bo ty tak nie robisz

Zajebiście, mimo ze mały ma problem bo urodził się zj🤬y, to ma super zioma i obaj z tego śmieszkują. A co do tematyki sadola to też jest w porządku, wyśmiewanie się z ułomnych jest przecież ważną częścią tego portalu, więc nie rozumiem bólu dupy powyższych komentujących.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie