📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tak z deczka gejozą zalatuje...
Dupa w 48 sekundzie, reszty nie warto ogladać.
Pedalskie gówno.
Masło na chlebie rozsmarowuję maczetą!
Kurwa, niektórzy debile stąd nie rozróżniają przyjaźni od kurwa gejozy (oczywiście odbijając od filmu, który jest trochę za miękki).
Facet z facetem powinni się przyjaźnić, kurwa o 3 w nocy jak jestem najebany i mam problem z transportem to właśnie przyjaciel podejdzie, narysuje kutasa na lapie markerem i odwiezie pod chatę, rano jest beka ale i wdzięczność. Kuźwa, mieszkam od dłuższego czasu w obcym mieście i nie mam tu za wielu znajomych, ale mam dwóch przyjaciół ze studiów i jak mi ostatnio stanął samochód w centrum (wszyscy kurwa trąbią od razu, korek na miliard kilometrów) to podjechał autobusem (bo nie ma auta) i siedział ze mną czekając na trzeciego, zeby mnie odholować. Kurwa przyjaźń jest spoko, bo kończy się zawsze flaszką i kupą wspomnień (bez gejozy kurwa!)
Facet z facetem powinni się przyjaźnić, kurwa o 3 w nocy jak jestem najebany i mam problem z transportem to właśnie przyjaciel podejdzie, narysuje kutasa na lapie markerem i odwiezie pod chatę, rano jest beka ale i wdzięczność. Kuźwa, mieszkam od dłuższego czasu w obcym mieście i nie mam tu za wielu znajomych, ale mam dwóch przyjaciół ze studiów i jak mi ostatnio stanął samochód w centrum (wszyscy kurwa trąbią od razu, korek na miliard kilometrów) to podjechał autobusem (bo nie ma auta) i siedział ze mną czekając na trzeciego, zeby mnie odholować. Kurwa przyjaźń jest spoko, bo kończy się zawsze flaszką i kupą wspomnień (bez gejozy kurwa!)
czytam te wasze komenty i no kurwa szkoda na was szczempic ryja
A potem ojebaliście sobie po lodzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów