367 filmików i 230 godzin pracy - Zapatou po raz kolejny to zrobił. Tym razem jako podsumowanie roku dostajecie 10-minutową kompilację.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kolejny co przenosi KWEJKA na Sadola.
Oglądając takie filmiki dostrzegam jak nudne mam życie. Juz wole oglądać chore filmu fantastico i patrzec jak inni mają przejebane.
Film ładny wizualnie ale nie pasuje tu zupełnie.
Co za syf! Niech ktoś miły da ten fajny gif z dwoma laskami, gdzie jedna biła po twarzy drugą, i pojawiał się adekwatny do tego materiału opis.
nie tak łatwo poprawic kamerke przy 250, doszło do 270 i koniec możliwości (po prawej lotnisko Chopina)
Prohibitium Optime Est.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów