📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
i jeszcze nikt sobie kręgosłupa nie złamał? xD
I to jest sadystyczne! (Tzn nie na harda, ale na główną ok )
dawno się tak nie śmiałam! Chyba tylko fanka psa wrbłebłebłe mnie tak rozśmieszyła. Trzeba napisać petycję o taki program w Polsce. Najpierw dawać tam gwiazdy z tv. Zaraz by im przeszło wysokie mniemanie. A potem "zwykłych" ludzi. I powiem, że z chęcią bym się sprawdziła na czymś takim miałabym swoje Play Station tylko w realu so niceeee
Desertsun napisał/a:
Play Station
PlayStation:)
Tez bym chętnie sie w to pobawił. Piwo bo jest beka dodatnia
Porządny browar
Powinien być taki kanał 24/dobę )
siedział bym cały czas, nawet bym zrezygnował z posiłków )
Powinien być taki kanał 24/dobę )
siedział bym cały czas, nawet bym zrezygnował z posiłków )
Oj ale bym pośmigał
abc.go.com/watch/wipeout/SH5568487 tutaj macie całe odcinki ; )
Filmik, nawet, nawet. Ciekawie pomyślany tor przeszkód. Ale cholera jasna, miałem nadzieję że oglądając filmik zobaczę jakieś prze... niemożliwie cudne i miodne momenty z GRY Wipeout.
Lekkie rozczarowanie.
Lekkie rozczarowanie.
Desertsun napisał/a:
dawno się tak nie śmiałam! Chyba tylko fanka psa wrbłebłebłe mnie tak rozśmieszyła. Trzeba napisać petycję o taki program w Polsce. Najpierw dawać tam gwiazdy z tv. Zaraz by im przeszło wysokie mniemanie. A potem "zwykłych" ludzi. I powiem, że z chęcią bym się sprawdziła na czymś takim miałabym swoje Play Station tylko w realu so niceeee
Za posiadanie PS masz piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów