📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
@hxc jak juz w wielu innych odpowiedziach na tego typu pytania pisali, ja Ci napisze tu. Nie wszyscy wchodzą na JM, 9gag, demoty, kwejki i inne jebzdzidy. Także dobrze, że wrzucił bo bym nie widział tego. Pozatym niektórzy stąd prawdopodobnie niektóre rzeczy kopiują i wrzucają na inne strony. Tak więc, skoro aż tak Cię to boli, to sam cos stwórz i wrzucaj to nie bedą ludzie przerzucać z innych portali.
le kurwa. Co to za pedalska, hipsterska moda? :/ Le to, le tamto.
@hxc
A dlaczego lądują tutaj wrzuty z youtube? A w ogóle to dlaczego lądują tu wrzuty z INTERNETU ?! Powinni tego zabronić !!!111oneonoene
A dlaczego lądują tutaj wrzuty z youtube? A w ogóle to dlaczego lądują tu wrzuty z INTERNETU ?! Powinni tego zabronić !!!111oneonoene
co to kurwa jest?
Te syfy z 9gaga rzeczywiście są gorsze od reddita, a myślałem, że gorzej już być nie może.
Wszystkie milfy i gilfy moje !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów