📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Już chciałem napisać coś w stylu "Najlepszy parkour to był jak Francuzi przed Niemcami spieprzali" ale włączyłem film i mi szczena opadła....
Wiedzą jak oszukać Matrix
Ci kolesie z filmiku - nie mogą po prostu samochodem?
Po 12 ew. 17 latach nauki co najwyżej nauczysz się rozmnażania pantofelków, czy innych gówien.
Ciekaw jestem jak mocny ból kości i stawów będzie im towarzyszyć za 20-30 lat
To ja może doprecyzuje.. Parkour to nie do końca sztuka walki (odkryłem Amerykę), no ale chodzi mi o to że jest tak rozpoznawana tylko po to żeby można było to zarejestrować jako organizację. Oficjalnie Parkour jako sport występuje chyba tylko w Londynie. A jak chcemy pieniędzy na organizację to rejestrujemy jako sztukę walki i państwo chętnie pomoże. Zupełnie jak z jakimś karate itp. Sadistic bawi i uczy
jlhjlgh gjl
ładnie popierdalają, ale mistrzostwo świata to nie jest
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów