📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jakiś narcyz na rowerze musiał jechać bo on jest zawsze najważniejszy i najpierwszejszy
Rowerzysta miał pierwszeństwo.
Myślę że jest dumny i cieszy się z tego w niebie.
Typowy martwy pedalarz: jakiś kawał żelastwa będzie manewrować, może kierowca jest zmęczony, ale chuj - jadę, bo mam pierwszeństwo.
"Wynik oczywisty" - nie do konca, ja do samego konca oczekiwalem, ze betoniara sie wyjebie przejezdzajac po glowie rowerzysty, ktora pekajac pod naporem kół ciezarowki wybuchnie z taka siłą, ze samochod podskoczy do gory przy okazji niszcząc wiadukt i polowe miasta....Ale piwko i tak dam.
Wspaniała trasa rowerowa za drzewami i żywopłotem. Zupełnie jak tu
epoznan.pl/news-news-136745-smiertelny_wypadek_na_ul_dabrowskiego_nie_...
epoznan.pl/news-news-136745-smiertelny_wypadek_na_ul_dabrowskiego_nie_...
Kujda napisał/a:
Rowerzysta miał pierwszeństwo.
Chuja w dupie miał a nie pierwszeństwo. Nawet nie wiesz z jakiego kraju jest nagranie, ale wiesz jakie tam obowiązują przepisy?
Heliar napisał/a:
Wspaniała trasa rowerowa za drzewami i żywopłotem. Zupełnie jak tu
nawet jakby było pusto że ja pierdole to i tak by to nic nie dało, tutaj głównym czynnikiem spierdolenia jest brak mózgu tych pedałowców.
Podobnie jak na filmiku nie zadziałał podstawowy instynkt i nawet pies by się zatrzymał widząc nadciągającą przeszkodę, ale pedalarz niczym karaluch stwierdził chuj jadę.
Spokojnie, pedalarz miał pierwszeństwo. A kierowca betonowozu dostanie mandat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów