📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ja pierdolę jak można takie gówno na drodze postawić bez żadnego znaku czy sygnału
syga92 napisał/a:
Ja pie**olę jak można takie gówno na drodze postawić bez żadnego znaku czy sygnału
Bez znaku czy sygnału? Stoi zakaz wjazdu jak wół, a pała niech ginie.
syga92 napisał/a:
Ja pie**olę jak można takie gówno na drodze postawić bez żadnego znaku czy sygnału
To jest radziecki próg zwalniający... dosłownie
Bariery som wszendzie !
Dostrzegł w porę, tzn. 100 m przed, a że dla niego to niewiele ponad sekundę, cóż...
Hahahaha. Klasyczna motopizda. Kto dał ślepemu prawko na motor?
edmund napisał/a:
podśmiewakom życzę wielu drzew przy drodze i zlapania gumy
Niesamowite. Przychodzi taka pizda na stronę, na której nie powinna być, i będzie ludzi pouczać i "umoralniać".
camson napisał/a:
Bez znaku czy sygnału? Stoi zakaz wjazdu jak wół, a pała niech ginie.
Prawo jazdy masz czy na rowerze tylko jeździsz?
Ludzie często jeżdżą na pamięć na tzw. autopilocie. Jest chujowo oznaczone i tyle. Powinny być wysokie słupki bardzo dobrze widoczne z dużej odległości nawet w nocy.
Takie coś jak tu jest, to proszenie się o wypadek.
syga92 napisał/a:
Ja pierdolę jak można takie gówno na drodze postawić bez żadnego znaku czy sygnału
Jedzie debil na motocyklu i nie patrzy na nakaz jazdy w prawo lub w lewo i ma gdzieś znak zakaz wjazdu.... Nie patrzy na znaki, to niech cierpi... nauczy się na przyszłość!! O ile się nie przekręcił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów