I do czego żeście doprowadzili? Siedzicie w piwnicy i walicie konia, i przez was biedne kobiety wpadają w histerie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tego co wyczytałem to typiara jest/była kurwą w Niemczech. Miała chyba nawet jakiś tam kanał na jutubie czy innym tiktoku.
Zdrowo jebnięta (i pewnie nie raz )
Zdrowo jebnięta (i pewnie nie raz )
Robajson napisał/a:
Tutaj można polemizować. Klepacka, Bąkiewicz, Górniak, Adamek,Najman i znalazło by się jeszcze kilku odklejeńców
A gdzie oni prawicowi? Bąkiewicz taki z niego prawicowiec? Adamek? Pokaż jego poglądy to samo Najman czy Górniak. Nie bronie ich tylko po prostu to nie są ludzie o poglądach prawicowych bo jakoś nie widzę by głosili hasła skrajnej pracy od a do z. To że ktoś walnięty jest za kościołem nie znaczy, że jest prawicowy. Tak samo jak jakiś socjalista powie, że obchodzi Wigilię to znaczy że już jest prawicowy?
Kto nie skasował sobie całej muzyki , save-ów do gier czy kluczy do kont to niech się nie wypowiada
skopalbym kurwie morde noemaz
slaveyy napisał/a:
Wow jakie śmieszne rozwinięcie skrótu wymyśliłeś! Na jakimś zlocie kodiarzy usłyszałeś? Czy Twój ryży idol tak mówi?
Nie chodzę na żadne zloty i wiece, jestem antypartyjny i wolny, a Ryżu, a tym bardziej pedały z PiS, są mi obojętne, z zastrzeżeniem, że PiS to największe zjeby jakich nosi nasz kraj po '89 roku. Pomysł autorski, możesz popularyzować w swoim biurze Pierdnij i Spocznij
jakaś zjebana. Nie dawała to gość wali..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów