Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wiadomo czy za brak maseczki na tym filmie, ale na wielu innych filmach za brak maseczki już się takie rzeczy dzieją. Dziś maseczka, jutro aplikacja, pojutrze szczepienia a za rok? Kto wie, może i wyśmiewane przez wszystkich chipy.
Może jednak Hitler miał rację.
Macie, poczytajcie o tej waszej koronce jaka to zła i zabija
Widzisz Internet jest taki, że da ci tego czego chcesz. Szukasz przepisu na hummus - dostajesz przepis na hummus. Szukasz artykułów o teoriach spiskowych - dostajesz artykuły o teoriach spiskowych. Szukasz wielkich czarnych kutasów - dostajesz wielkie czarne kutasy. Szukasz nagrania z panienką z metrowym dildosem w trzewiach - dostajesz. Szukasz informacji na temat tego że covid to błachostka - dostajesz. Szukasz artykułów na temat tego, że covid jest zabójczy - dostajesz. Wszystko zależy od tego czego szukasz i jakie są twoje przekonania. Na każdy link tego typu ja znajdę link mówiący o czymś zupełnie odwrotnym i nie ma tutaj znaczenia to, w co ja wierzę i co o tym myślę, bo moje stanowisko jest pasywne.
A tak BTW to polecam zaprzestanie korzystania z wyszukiwarki Google i przejście, dajmy na to, na DuckDuckGo. Zobaczycie, że Internet jest o wiele "większy".
Widzisz Internet jest taki, że da ci tego czego chcesz. Szukasz przepisu na hummus - dostajesz przepis na hummus. Szukasz artykułów o teoriach spiskowych - dostajesz artykuły o teoriach spiskowych. Szukasz wielkich czarnych kutasów - dostajesz wielkie czarne kutasy. Szukasz nagrania z panienką z metrowym dildosem w trzewiach - dostajesz. Szukasz informacji na temat tego że covid to błachostka - dostajesz. Szukasz artykułów na temat tego, że covid jest zabójczy - dostajesz. Wszystko zależy od tego czego szukasz i jakie są twoje przekonania. Na każdy link tego typu ja znajdę link mówiący o czymś zupełnie odwrotnym i nie ma tutaj znaczenia to, w co ja wierzę i co o tym myślę, bo moje stanowisko jest pasywne.
A tak BTW to polecam zaprzestanie korzystania z wyszukiwarki Google i przejście, dajmy na to, na DuckDuckGo. Zobaczycie, że Internet jest o wiele "większy".
przeczytałeś cokolwiek przynajmniej? ehh mówisz jednocześnie nic nie mówiąc - może do polityki idź
bo jak dla mnie to nie są stronnicze paplaniny odszukane aby udowodnić coś, tylko setki źródeł informacji
Dobrze. Pałować święte krowy !!!
dziadek folksdojsz hmm? Bo mówisz jak typowy zdrajca dla wygody własnej. Jak ja lubię takie lemmingi jak ty <3
przeczytałeś cokolwiek przynajmniej? ehh mówisz jednocześnie nic nie mówiąc - może do polityki idź
bo jak dla mnie to nie są stronnicze paplaniny odszukane aby udowodnić coś, tylko setki źródeł informacji
Chuja wiemy, w dupie byliśmy, przeczytasz to co chcesz przeczytać, zobaczysz to co chcesz zobaczyć tak samo jak uwierzysz w to co chcesz. Każdy nami manipuluje bo nic nie wiemy, myślimy że wiemy, bo przeczytaliśmy coś w internecie, ale tak naprawdę wiemy to co chcą byśmy wiedzieli. Nigdy nie dojdziemy do tego co jest prawdą jeśli sami nie będziemy mieli kwalifikacji do zrozumienia tego co się dzieje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów