📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Po prostu zwykły facet, który nie drze ryja bez powodu jak kobiety ...
nerusss napisał/a:
lepsze widowisko było by jak by ta kobitka po lewej prowadziła
najlepsze widowisko by było jakby ciapaki się pod koła tak rzucały
Nawet się nie zatrzymał, nie popatrzył czy mu nic nie urwało ;/ .
nemirof napisał/a:
Ja pierdole, Angela Merkel z tyłu siedzi...
Spierdala z niemiec, przebrana za turystkę. Sprytnie.
Dzisiaj wjechałem w jakieś truchło (mam nadzieję, że nie był to człowiek ) leżące na środku drogi szybkiego ruchu - reakcja była podobna Dobrze, że autko ma wyższy prześwit niż poprzednie bo bym zderzak sobie połamał a tak tylko pod kołami coś zgrzytneło
Chuj nie spokój, nawet nie ogarnął w pierwszym momencie co się stało. Dopiero później szare komórki przetrawiły, że mógł być hard
Dziewucha przyjebała facjatą w fotel kierowcy, a babka wali uśmiech:) Widać sadol ze stażem:D
czemu chwilami zapierdala środkiem drogi
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
contowsky napisał/a:
czemu chwilami zapierdala środkiem drogi
Nie wiem jak on, ale ja też tak jeżdżę krajówkami, jak nie ma dużego ruchu. Zawsze masz te 0.3 - 0.4 sek. na reakcję więcej, gdyby zagrożenie pojawiło się z prawej strony jezdni (sarna, łoś, kuna, żbik, najebany pan Mietek, najebany pan Mietek w traktorze, wioskowy kaskader w swoim 1.9TDi, który nie dał rady wyhamować i ustąpić pierwszeństwa z drogi poprzecznej, na swoich łysych oponach, itd, itd. Jako ktoś duuużo jeździł i jeździ, to wie że czasem można się zdziwić, co Janusze i Grażyny potrafią odpierdolić na drodze) niby wydaje się mało, ale w praktyce to naprawdę dużo czasu, jak się zapierdala
Sytuacja inna, nie związana z tematem, ale wyobraź sobie, że zabrakło mu właśnie te 0.3 - 0.4 sek. To naprawdę dużo czasu...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów