📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Halman napisał/a:
i co, dopchał ich na "stazione di polizia" ?
Jest to pchanie pojazdu aby nie odpalać pod domem ofiary ... wystarczy luz wrzucić i wyłamać blokadę kierownicy nogami lub magnesem rozłączyć zależy jaki model...
Czy ten koleś co do tyłu wsiada nie ma maseczki z lewej chyba L jak Legia znaczek jakoś tak mi się przypomina O.o
Albo mają lawetę za rogiem, albo nie wiem co oni odpierdalają. Bo w to że chodzi o nie odpalanie pod domem właściciela, ciężko mi uwierzyć.
Fiat 500L - Realy? Brzydszego auta nie było w okolicy? Wszystkie Multiple już zajebali?
janlew napisał/a:
Albo mają lawetę za rogiem, albo nie wiem co oni odpierdalają. Bo w to że chodzi o nie odpalanie pod domem właściciela, ciężko mi uwierzyć.
Może bali się włączenia się alarmu przy odpalaniu?
Momonti napisał/a:
Jak nie mieli nic pod OBD to dzięki immo mogli sobie najwyżej szluga odpalić.
no tak, ale takie gówienko to wciągniesz na ciężarówkę z plandeką, a po drodze się porobi.
wertuqq napisał/a:
Fiat 500L - Realy? Brzydszego auta nie było w okolicy? Wszystkie Multiple już zajebali?
To teraz modne autko dla kobiet. Sponsory kupujo dla dymadełek. Bizmesmen co ma "wtyki" w komisie, jak kupić taniej dla córki, a w chuj jest robiony.
Widzisz sam jak łatwo się kradnie, ile tego na drogach. To taki zysk, na stabilnie i bez stresu.
wiem bo widziałem taki film z Nicolasem i Angeliką
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów