18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2020-11-25, 12:29 3
i co, dopchał ich na "stazione di polizia" ?
Zgłoś
Macx83wwww 2020-11-25, 12:34 1
Halman napisał/a:

Raczej ich kumpel
Zgłoś
Matt 2020-11-25, 12:42 8
O prze chuje
Zgłoś
Asuritta 2020-11-25, 12:46
Halman napisał/a:

Jest to pchanie pojazdu aby nie odpalać pod domem ofiary ... wystarczy luz wrzucić i wyłamać blokadę kierownicy nogami lub magnesem rozłączyć zależy jaki model...

Czy ten koleś co do tyłu wsiada nie ma maseczki z lewej chyba L jak Legia znaczek jakoś tak mi się przypomina O.o
Zgłoś
janlew 2020-11-25, 14:04
Albo mają lawetę za rogiem, albo nie wiem co oni odpierdalają. Bo w to że chodzi o nie odpalanie pod domem właściciela, ciężko mi uwierzyć.
Zgłoś
wertuqq 2020-11-25, 14:48 3
Fiat 500L - Realy? Brzydszego auta nie było w okolicy? Wszystkie Multiple już zajebali?
Zgłoś
ra0mir 2020-11-25, 15:15 2
janlew napisał/a:

Albo mają lawetę za rogiem, albo nie wiem co oni odpierdalają. Bo w to że chodzi o nie odpalanie pod domem właściciela, ciężko mi uwierzyć.

Może bali się włączenia się alarmu przy odpalaniu?

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Z................w 2020-11-25, 16:10
dwujeczka i opuszczamy sprzęgło
Zgłoś
Momonti 2020-11-25, 23:33
Jak nie mieli nic pod OBD to dzięki immo mogli sobie najwyżej szluga odpalić.
Zgłoś
Kamil3l 2020-11-27, 0:10
Momonti napisał/a:

Jak nie mieli nic pod OBD to dzięki immo mogli sobie najwyżej szluga odpalić.

no tak, ale takie gówienko to wciągniesz na ciężarówkę z plandeką, a po drodze się porobi.

wertuqq napisał/a:

Fiat 500L - Realy? Brzydszego auta nie było w okolicy? Wszystkie Multiple już zajebali?

To teraz modne autko dla kobiet. Sponsory kupujo dla dymadełek. Bizmesmen co ma "wtyki" w komisie, jak kupić taniej dla córki, a w chuj jest robiony.

Widzisz sam jak łatwo się kradnie, ile tego na drogach. To taki zysk, na stabilnie i bez stresu.

wiem bo widziałem taki film z Nicolasem i Angeliką
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów