📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja pierdole, ale zwierzyniec z tym pod koniec, buła z zaskoczenia i 4 na jednego kopanie leżącego jak zgraja czarnych..
Pierwszy filmik to jakiś podziemny fight Club czy ki chuj ? Przedostatni chujowy w kilku na jednego żadne osiągnięcie na jego miejscu też bym spierdalał niestety po 1 szym strzale nie mógł efektywnie spierdalać Ostatni filmik z silnym mudżinem uświadomił mi czemu wpierdalają w nich całe magazynki
E chujowe tym razem jedynie śmieszne jest jak go napierdalal tym koszem po łbie heheh
1:25 ale chrupło, typ chyba je przez słomkę do konca zycia?
Halcyon napisał/a:
I to są właśnie 'solówki'. Typ pójdzie siedzieć, a drugi warzywo...
Tych polaków robaków ktoś kojarzy? Jakiś artykuł gdzieś był? Skoro jest filmik, to pewnie coś się znajdzie, c'nie?
Sporo się dzieje w tym odcinku, jest i wpierdol wiadrem, jest i gruba baba, kilka zmarnowanych żyć, a nawet całkiem fajna dupeczka
Akki11 napisał/a:
Tych polaków robaków ktoś kojarzy? Jakiś artykuł gdzieś był? Skoro jest filmik, to pewnie coś się znajdzie, c'nie?
Ale tam żadnych Polaków nie ma. Czy poza "kurwa" słyszysz tam jakieś inne polskie słowa? Ja nie.
"Kurwa – najczęściej używany polski wulgaryzm[1], wykorzystywany również jako przekleństwo. Występuje w wielu funkcjach. Jest produktywny słowotwórczo, obfituje w słowa pochodne, eufemizmy i derywaty. We współczesnej formie funkcjonuje od XV w.; wielokrotnie i aż po czasy współczesne pojawia się w literaturze i innych kontekstach kulturowych. Ponieważ słowo to jest wulgaryzmem, jego publiczne użycie stanowi w Polsce wykroczenie i jest zagrożone karą grzywny[2]. Słowo występuje również w innych językach, np. w litewskim[3], białoruskim[4], ukraińskim[5], czeskim[6], słowackim[7], węgierskim[8], rumuńskim[9], serbsko-chorwackim[10][11], albańskim[12], bułgarskim[13] i macedońskim[14]."
Halcyon napisał/a:
jedyna dobra akcja
kurła, ten ostatni to musi byc jakims olimpijczykiem w podnoszeniu cieżarów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów