📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co za spierdolenie na ostatnim filmiku. Co trzeba mieć w głowie, żeby w trzech okładać jednego i jeszcze mu skakać po głowie.
Ciekawe czy na ostatnim klipie widać oskarżonych o zabójstwo, czy o usiłowanie zabójstwa.
Z tym ostatnim filmem to jakaś gruba afera chyba jest .
benqu napisał/a:
te cieniasy z ostatniej akcji powinny dostac dozywocie
Nie ma co sie bac, beda skomlec do mamusi ruchani w dupe przez policyjne paly, a pozniej szmaceni w lodowatej celi bo z budowy to chude cipy.
sedziazgred napisał/a:
Z tym ostatnim filmem to jakaś gruba afera chyba jest .
Masz jakiś link? Jestem ciekaw jak wysokie kary otrzymali za to co odjebali.
Ten ruski wpierdol na końcu potwierdza tylko ogólne przekonanie że Ruskie od murzynów to się tylko kolorem różnią
Te pizdy na końcu to na pewno jebane tfu banderowcy..
Temu gościowi w czerwonej bluzie to trzeba przyznać, że łeb ma twardy i jest zawzięty chuj.
Spoko skladanka, delikwenci z ostatniego filmiku to niezłe kurwy nieczyste, szczególnie Roma cwel. Oby wam tchórze jebane ktoś tak samo napiperdolił w tym waszym brudnym kurwidołku gdzie żyjecie i umrzecie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów