📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
ElComendante88 napisał/a:
To Abus z gogglebix
Ja też tak myślałem w pierwszej chwili.
Najlepszy moment jak chciał jej zajebać krzesłem a sam się wyjebał.
Jakże ja im zazdroszczę tej cywilizacji i miru. A żeby tak całe nato sprawiło, żebym mógł mieć jak oni.
Cycki ma cipka też, chłop ma wincy szczęścia niz 99% onanistow z sadola.
Profesionalne podejście, zielone tło zrobili żeby móc dodawać efekty specjalne a'la Warner Bros, ale jednak okazało się że życie jest najlepszym scenariuszem i mogą się obyć bez tego.
sej_maj_nejm_bicz napisał/a:
Cycki ma cipka też, chłop ma wincy szczęścia niz 99% onanistow z sadola.
Haha właśnie, przynajmniej ma babe i do tego nawet nie jakąś 100 kg lochę, nawet chyba zęby ma hehe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów