Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja się uczyłem 10 lat jebane go niemieckiego...... I chuj. Je znam angielskiego tzn potrafię wyłapać o co chodzi. Ale nie mam głowy do języków. Znam podstawy podstaw fundamentów. Lepiej rozszyfruje tekst niż dyskusje.
Jeśli dobrze mniemam chodzi tu o kasę że młody zachęca o wspieraniu itp że nie ma nic ważniejszego i poważnego a ten mi że jest tu tylko dla zarobku że chce kasę żeby zarobić. Nie wiem tylko o co chodzi z babka później.
Jak by było po rosyjsku to bym zrozumiał.
Kiedy ludzie zrozumieją że żebraki nie stoją za darmo? Wyjątkiem są frajerzy z WOŚP
Kiedy ludzie zrozumieja ze jestes zjebem od jarka , anżeja i mateuszka itd ?
Wole wplacac na WOŚP niż być debilem ktory cieszy sie z dotacji , dotatkow ktore daja , lub proponuja zlodzieje pisowskie
... ty widze cieszysz sie z dodatku na wegiel , 500 ktore dostajesz na babelki , ale pewnie nie jestes tak madry i nie widzisz ze za wegiel(jezeli go zdobedziesz ) zaplacisz 3 lub 4 razy drozej.. te twoje 500 + to teraz z 200-250zl... ale co ja ci moge wytlumaczyc. Wiecej TVP idioto
Ja się uczyłem 10 lat jebane go niemieckiego...... I chuj. Je znam angielskiego tzn potrafię wyłapać o co chodzi. Ale nie mam głowy do języków. Znam podstawy podstaw fundamentów. Lepiej rozszyfruje tekst niż dyskusje.
Jeśli dobrze mniemam chodzi tu o kasę że młody zachęca o wspieraniu itp że nie ma nic ważniejszego i poważnego a ten mi że jest tu tylko dla zarobku że chce kasę żeby zarobić. Nie wiem tylko o co chodzi z babka później.
W sumie to szacun, że chociaż kulturalnie wyjaśniłeś sprawę edukacji. W nagrodę się poświecę i przetłumaczę:
-Masz moment by porozmawiać o bezdomnych dzieciach?
-Przepraszam, ale nie.
-O, nie dbasz więc o ubogie dzieci?
-W tej chwili nie. Mam ważniejsze problemy.
-Czy istnieją ważniejsze problemy niż rozpaczliwa bieda dziecka?
-Przepraszam, ale myślałem że jak powiem że jestem zajęty to wystarczy. Po co to wciskanie poczucia winy?
I nie wtykaj mi tu tego altruistycznego gówna. Nie jesteś wolontariuszem. Wszyscy więdzą że dostajesz wypłatę. Masz w dupie dobroczynność albo dzieci dotnknięte ubóstwem.
Chcesz kasy. To byłoby wpłacenie ci na pensję, ty cherlawa, mała cioto.
...
Ej, okularniku!
Kiedy ludzie zrozumieją że żebraki nie stoją za darmo? Wyjątkiem są frajerzy z WOŚP
jak ludzie zbierający na WOŚP to frajerzy, to jak nazwać taką kurwę jak tak?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów