Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Ja się uczyłem 10 lat jebane go niemieckiego...... I chuj. Je znam angielskiego tzn potrafię wyłapać o co chodzi. Ale nie mam głowy do języków. Znam podstawy podstaw fundamentów. Lepiej rozszyfruje tekst niż dyskusje.
Jeśli dobrze mniemam chodzi tu o kasę że młody zachęca o wspieraniu itp że nie ma nic ważniejszego i poważnego a ten mi że jest tu tylko dla zarobku że chce kasę żeby zarobić. Nie wiem tylko o co chodzi z babka później.
Kiedy ludzie zrozumieją że żebraki nie stoją za darmo? Wyjątkiem są frajerzy z WOŚP
Ja się uczyłem 10 lat jebane go niemieckiego...... I chuj. Je znam angielskiego tzn potrafię wyłapać o co chodzi. Ale nie mam głowy do języków. Znam podstawy podstaw fundamentów. Lepiej rozszyfruje tekst niż dyskusje.
Jeśli dobrze mniemam chodzi tu o kasę że młody zachęca o wspieraniu itp że nie ma nic ważniejszego i poważnego a ten mi że jest tu tylko dla zarobku że chce kasę żeby zarobić. Nie wiem tylko o co chodzi z babka później.