Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak bym był czegoś takiego świadkiem, wyjebał bym prowodyrowi tak w morde że by nie wstał.
I nie piszcie mi dzieciaki że wstawaj zesrałeś się itp. Bo mam trochę więcej lat niż wy przegrywy i w innych czasach się wychowywałem. Ludzie z moich roczników jeszcze sa wstanie reagować na ulicy kiedy trzeba. I się nie boją i umieją spuścić wpierdol.
Do bezdomnych póki nie śmierdzą w zbiorkomie i nie sa agresywni nic nie mam.
Jak bym był czegoś takiego świadkiem, wyj***ł bym prowodyrowi tak w morde że by nie wstał.
I nie piszcie mi dzieciaki że wstawaj zesrałeś się itp. Bo mam trochę więcej lat niż wy przegrywy i w innych czasach się wychowywałem. Ludzie z moich roczników jeszcze sa wstanie reagować na ulicy kiedy trzeba. I się nie boją i umieją spuścić wpie**ol.
Chuja byś zrobił. Wzrok w sznuróweczki i zapierdalałbyś do komputerka
Chuja byś zrobił. Wzrok w sznuróweczki i zapierdalałbyś do komputerka
Buhahah przed bandą 13 latków ? Wzrok w sznurówki ? Buhahaha ale cię musiały dzieciaki gnębić w młodości jebany przerywie
Po tym poznajemy przegrywa. Gnębi kogoś kto jest niżej w hierarchii niż on sam żeby się dowartościować. A jak gnębi żula, to wiecie, jaka jest jego pozycja w społeczeństwie.
Tak samo jak żydy z Palestyńczykami
Do bezdomnych póki nie śmierdzą w zbiorkomie i nie sa agresywni nic nie mam.
Jak bym był czegoś takiego świadkiem, wyj***ł bym prowodyrowi tak w morde że by nie wstał.
I nie piszcie mi dzieciaki że wstawaj zesrałeś się itp. Bo mam trochę więcej lat niż wy przegrywy i w innych czasach się wychowywałem. Ludzie z moich roczników jeszcze sa wstanie reagować na ulicy kiedy trzeba. I się nie boją i umieją spuścić wpie**ol.
Wstawaj, zesrałeś się.
Nie, tam jest tak samo jak na Ukrainie: podludzie ustawicznie ich atakują, nosacze się przed kozojebcami bronią. I duże piwo im za to, podobnie jak "widlarzom" za bicie twoich rodaków.Tak samo jak żydy z Palestyńczykami
Tak samo jak żydy z Palestyńczykami
Czyli uważasz, że Palestyńczycy to menele i prymitywy, na samym dole drabiny społecznej całej ludzkości. Coś w tym jest.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów