📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a czym się różni bezdomny od bałwana?
-bałwan nie zamarza
-bałwan nie zamarza
a czym się różni bezdomny od wody?
-niczym, to i to zamarza...
-niczym, to i to zamarza...
@up
@upup
@upupup
kurna,jaki wysyp śmiesznostek...
wy spokrewnieni chyba jesteście. I wszyscy urodzeni zimą,tak sądzę.
Domy jakieś macie?
@upup
@upupup
Domy jakieś macie?
A bezdomni w poziomie, szach mat szmaty:D
Bezdomni to nieroby którzy myśleli, że czeka ich długie życie sielskiego walenia w chuja na czyjś koszt.
Nie rozumiem niektorych bezdomnych. Na ich miejscu dal bym sie zlapac i poszedl do wiezienia na te kilka miesiecy. Chyba nikt mi nie powie, ze zul ceni sobie wolnosc i jego egzystencja poza wiezieniem ma choc odrobine godnosci?
Za kratkami go wylecza, nakarmia...A i zula raczej nikt pod prysznicem nie popiesci
Napewno lepsze to niz chowanie sie po smietnikach przed mrozem...
Za kratkami go wylecza, nakarmia...A i zula raczej nikt pod prysznicem nie popiesci
Napewno lepsze to niz chowanie sie po smietnikach przed mrozem...
Plecionkarz napisał/a:
Bezdomni to nieroby którzy myśleli, że czeka ich długie życie sielskiego walenia w chuja na czyjś koszt.
Mieszkasz sam? Sam się utrzymujesz? Chyba kurwa nie, bo nie wiesz jak życie może dopierdolić. Zdarzało mi się rozmawiać nieraz z bezdomnym jak kupowałem takiemu ciepły posiłek, bo kurwa jedzenia jeszcze nikomu w życiu nie odmówiłem (wolę tak pomagać niż przez jebane pck i owsiaki) i słyszałem różne historie. I zazwyczaj to ludzie którzy nie wytrzymali tempa w tym jebanym kraju, po tym jak żona puściła się z innym, jak choroba ich poskładała i nie byli zdolni do pracy i właśnie przez to że nie chcieli tych zasiłków, że próbowali, wylądowali na ulicy. Oczywiście wiadomo że nie wszystkich to dotyczy bo jest też patola.
Więc zastanów się kurwa następnym razem jak będziesz pisał takie pierdoły z za komputera że tam za oknem życie wygląda trochę ciężej niż w grach komputerowych.
lokalnywatażka napisał/a:
@up
@upup
@upupup
Domy jakieś macie?
nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz.
@Up Blok Ekipa ? Odcinek o rudym ?
lokalnywatażka napisał/a:
@up
@upup
@upupup
Domy jakieś macie?
Rodzinka zawsze razem.
A tak na poważnie to za mostem lewy karton zaraz za tym od samsiunga, możesz wpaść na kawke (znaczy napój o ciemnej barwie), zapraszam!
Sopel nie może zamarznąć, ponieważ już jest zamarznięty. Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów