Zero sadyzmu, a nawet więcej. Murzyn i ciapak i zero agresji wobec nich Mimo wszystko, chyba za mało się harda naoglądałem, bo się wzruszyłem. ehh...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kryniusan napisał/a:
Cipka jesteś i tyle
Ty za to pewnie pokazujesz ziomkom na codzień jaki to nie jest z Ciebie kocur, matce pokazujesz pogardę bo jesteś przecież prawdziwym sadolem, nie ?
W rzeczywistości wieczorami płaczesz pod prysznicem mając przed oczami materiały z harda.
To ja kurwa biedny nie mam na piwo, bo wypłata 10 a taki czarnuch dostaje tysiąc baksów od tak... Co za świat.
o jacy wszyscy rasiści na siłę. W główkach się dzieciarni namieszało od nadmiaru korwiniego pieprzenia. Kolonko się dzieciakom już znudził, Korwinek też się znudzi na szczęście.
Co do filmiku: bardzo ładny gest, oby więcej takich ludzi. Całego świata nie zmienimy, ale każdy gest dobra to już droga ku lepszemu.
Co do filmiku: bardzo ładny gest, oby więcej takich ludzi. Całego świata nie zmienimy, ale każdy gest dobra to już droga ku lepszemu.
to mnie tylko zastanawia, jak mógł zachować taką naturalność, brak skrępowania jak w pewnym momencie stał na środku wzruszony, a typ ewidentnie go kręcił kamerą będąc kilka stóp od niego.
fejkowe się to wydaje w choy.
fejkowe się to wydaje w choy.
deevil napisał/a:
Amerykańskie gówno
Przyjdzie czas, że sam będziesz na ulicy i nikt nie kiwnie palcem. Wtedy powiesz: "polskie gówno" i dostaniesz w ryj od mohera.
Zajebiste, że gość chciał się podzielić. To potwierdza teorię, że biedni ludzie są najbardziej szczerzy. Wiem o czym piszę, bo na studiach dorabiałem jako kierowca busa. Dostarczałem tv, lodówki i pralki.
W regulaminie było coś takiego jak dostawa pod adres GRATIS, ale nie kurwa dybanie jebanego żelastwa na np. 4 piętro. Największy problem ze zrozumieniem mieli ludzie z domem pow. 200m2 + na placu z reguły coś pokroju bmw x5. Panie to sam pan tego nie wniesiesz?? No ale ja kupiłam to jeszcze mam płacić za wniesienie? Przecież dostawa jest za darmo! I tak do zajebania. Jak już dali to z wielkim fochem, że ździerstwo, że nie mają pieniędzy. Natomiast nieraz podjeżdżałem pod kamienice czy domki, które prawie się waliły, widzę bieda straszna jak skurwysyn. Nawet nic nie mówię tylko z kumplem od razu wnosimy. Na miejscu rodzinka podziękowała, poczęstowali herbatą i jeszcze po 10 zł dali. Odmawialiśmy jak się dało, ale powiedzieli że inaczej się obrażą - bo to jest zapłata za nasz czas i wysiłek. Ot i prawda o polskiej biedzie i polskich nowobogackich.
W regulaminie było coś takiego jak dostawa pod adres GRATIS, ale nie kurwa dybanie jebanego żelastwa na np. 4 piętro. Największy problem ze zrozumieniem mieli ludzie z domem pow. 200m2 + na placu z reguły coś pokroju bmw x5. Panie to sam pan tego nie wniesiesz?? No ale ja kupiłam to jeszcze mam płacić za wniesienie? Przecież dostawa jest za darmo! I tak do zajebania. Jak już dali to z wielkim fochem, że ździerstwo, że nie mają pieniędzy. Natomiast nieraz podjeżdżałem pod kamienice czy domki, które prawie się waliły, widzę bieda straszna jak skurwysyn. Nawet nic nie mówię tylko z kumplem od razu wnosimy. Na miejscu rodzinka podziękowała, poczęstowali herbatą i jeszcze po 10 zł dali. Odmawialiśmy jak się dało, ale powiedzieli że inaczej się obrażą - bo to jest zapłata za nasz czas i wysiłek. Ot i prawda o polskiej biedzie i polskich nowobogackich.
Nie ma to jak zagrać na ludzkich emocjach w tym przypadku wykonanych przez bezdomnego. Doskonały sposób na zarobienie na czyjejś biedzie. Mam nadzieje że zdajecie sobie sprawę z tego że ciapaty na tym filmie dużo więcej zarobił niż 1000$ prawda?
ale z was sadyści i twardziele, ojej taki mroczny ten portal
W Polsce jest taki problem że mało jest bezdomnych którzy wydadzą kasę na chleb. Zdecydowana większość to jakieś cyganki z dzieckiem na ręku by brać na litość i by więcej ludzi im rzucało... A wcale tacy biedni nie są, żebranie to ich sposób na łatwy zarobek. Później są menele zbierający na wino i inne przypadki.
Tak więc nie dawajcie kasy bezdomnym na ulicy - lepiej już kupcie im jedzenie zamiast dawać gotówkę.
Tak więc nie dawajcie kasy bezdomnym na ulicy - lepiej już kupcie im jedzenie zamiast dawać gotówkę.
Nienasycony, no powiedz ile dał mu youtube za ten film? Milion? Czy dwa?
Oczywiście, że to jest inwestycja, bo dzięki temu przybędzie mu subów i więdzej odsłon reklam. Ale to nie jest ważne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów