Angielski wymagany
Angielski wymagany
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jest wręcz odwrotnie czego tutaj mamy doskonały przykład. Ci którzy nie znają angielskiego brandzlują się jacy tą są aj waj, jak tu jest Polska, etc i jak każdy ma się do nich dostosować i o ich względy zabiegać bo oni nieznaju. Normalnie jak bym vege zjeba słuchał.Znajomość angielskiego na sadolu zaczyna przybierać formę "jestem wege i studiuje prawo". Zacznijcie se konia walić jeszcze nawzajem opowiadając o znajomości angielskiego
Nosz kurwa mać co to kurwa jest !!!!!
za takie wstawki bez tłumaczenia powinien być kurwa banan na 11lat
co to kurwa ma znaczyć co to za podejście lewackie że każdy Polak ma znać ten obrzydliwy język?
Kurwa
jeszcze kurwa powiedz że murzyny też powinny mieszkać w Polsce
Pół Polski kurwa murzynów a tak będzie lewaki jak tak robicie
znaj se ten język ok ale kurwa nie rób tak bo tu się mówi po Polsku
Jak ty, kurwa, nawet po polsku pisać nie potrafisz, a się plujesz
co to kurwa ma znaczyć co to za podejście lewackie że każdy Polak ma znać ten obrzydliwy język?
Kurwa
A idź gamoniu fchuj.
Kurwa
O chuj Ci chodzi gościu? Ja sobie włączyłem napisy na YT i bangla.
Czaicie, jest noc, a kolo jest trzeźwy. To nie jest menel, to jest ktoś, kto się kilka razy w życiu wyjebał i nie wychodzi mu wstawanie. To jest różnica.
Czekam na dzień gdy ten jebany internet pierdolnie , ludzie zaczną zwracać uwagę na innych, a Ci jak ten gość który przeżył wszystko to co najlepsze i najgorsze znajdą osoby które zechcą go wysłuchać. I nagle okaże się że nie masz kurwa 100 przyjaciół na fb, a przy dobrych wiatrach może jednego.Ale prawdziwego...
A ja Ci kolego powiem, że ludzie hucznie nazywają swoich znajomych przyjaciółmi, ale na dobrą sprawę przyjaciół to najwyżej "powinno" się liczyć na palcach jednej dłoni. Ja mam tylko (bądź aż) dwóch, na których zawszę mogę liczyć i moje 200 sztuk (specjalnie uprzedmiotowiłem) znajomych na FB, to nic, wręcz gówno, przy moich dwóch
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów