Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Essent 2018-05-17, 18:13 7
Nie dziwne, że po wyjściu z pierdla nie umie się odnaleźć w rzeczywistości.W więzieniu mówili mu co ma robić,dawali żryć po nos.Teraz, to On sam musi o to zadbać. Nie oglądałem do końca bo śmierdzi bezdomnym
Zgłoś
e................2 2018-05-17, 18:20 6
Nosz kurwa mać co to kurwa jest !!!!!
za takie wstawki bez tłumaczenia powinien być kurwa banan na 11lat
co to kurwa ma znaczyć co to za podejście lewackie że każdy Polak ma znać ten obrzydliwy język?

Kurwa

jeszcze kurwa powiedz że murzyny też powinny mieszkać w Polsce
Pół Polski kurwa murzynów a tak będzie lewaki jak tak robicie

znaj se ten język ok ale kurwa nie rób tak bo tu się mówi po Polsku
Zgłoś
Pantilion 2018-05-17, 18:20 17
eclipse2012 napisał/a:

co to kurwa ma znaczyć co to za podejście lewackie że każdy Polak ma znać ten obrzydliwy język?

Kurwa

Byś się kurwa wstydził
Zgłoś
Gymnorhinus 2018-05-17, 18:43 21
@eclipse2012
Co Cię tak wkurwia? Twoja niewiedza?
Nie rozumiesz, nie oglądaj. Proste jak budowa cepa.
Zgłoś
X................3 2018-05-17, 18:45 35
eclipse2012 napisał/a:

Kurwa

Twój problem, mogłeś nie oglądać. Są napisane wymagania dla debili twojego pokroju.
Jest wiele postów stricte w języku angielskim, niemieckim, są raporty, w języku jakim posługują się w Brazylii, wiele filmów na hardzie ma opisy w języku portugalskim, a ty narzekasz na filmik gdzie koleś bardzo wyraźnie i w prostych słowach tłumaczy swoją sytuacje i poglądy.
Zgłoś
e................2 2018-05-17, 19:06 1
up no właśnie o tym pisałem

i kto tu jest debilem angielski to rozumiesz a jak ci pisze po Polsku to już kurwa nie matole
Zgłoś
Gymnorhinus 2018-05-17, 19:43 13
@eclipse2012

No i chuj, teraz to nie wiem, czyś taki debil, czy udajesz.
Zgłoś
PhantomMask 2018-05-17, 20:08 8
Znajomość angielskiego na sadolu zaczyna przybierać formę "jestem wege i studiuje prawo". Zacznijcie se konia walić jeszcze nawzajem opowiadając o znajomości angielskiego
Zgłoś
X................3 2018-05-17, 21:40
eclipse2012 napisał/a:

up no właśnie o tym pisałem

i kto tu jest debilem angielski to rozumiesz a jak ci pisze po Polsku to już kurwa nie matole

Nie czytałem twoich wypocin, przeczytałem o co Ci chodzi i odpowiedziałem.
Zgłoś
jbone 2018-05-17, 22:20 5
eclipse2012 napisał/a:

Kurwa

1.synku zmień wiek w profilu bo dałeś za dużo o 15. 2.jesteś debilem-nie znasz angielskiego to siedź cicho bezmózgu a nie pokazuj jakim jesteś prostakiem.3.ja też jestem zwykłym polakiem ale aż mnie korci by cię spotkać i spytać:"hello how are you"- i patrzeć jak się pocisz i stękasz.
Zgłoś
Wiewór 2018-05-17, 22:23 13
eclipse2012 napisał/a:

Kurwa

Nie trzeba było napierdalać w szkołę kamieniami to byś teraz nie musiał strzelać z dupy na forum.
Znajomość angielskiego jest w dzisiejszych czasach podstawową umiejętnością do komunikacji między ludźmi Jeśli tego nie potrafisz jesteś po prostu zacofanym przygłupem
Zgłoś
PhantomMask 2018-05-17, 22:46 2
Abraxus napisał/a:

Nie trzeba było napierdalać w szkołę kamieniami to byś teraz nie musiał strzelać z dupy na forum.
Znajomość angielskiego jest w dzisiejszych czasach podstawową umiejętnością do komunikacji między ludźmi Jeśli tego nie potrafisz jesteś po prostu zacofanym przygłupem

Arabskiego*
Zgłoś
A................y 2018-05-18, 0:23 22
Miał normalny dom, a do więzienia trafił za posiadanie. Zmierza do tego, że ludzie nie chcą budować pozytywnych relacji, 1/10 osób pomyśli o drugim człowieku, ludzie są skupieni na sobie, tworzeniu swojego wizerunku, robieniu kariery, zarabianiu pieniędzy. Pieprzy takie społeczeństwo, które go nie chce (trudności ze znalezieniem pracy). Nawet jego starzy przyjaciele ze szkoły nie chcą utrzymywać z nim kontaktu. Żyje na uboczu, powiedzmy wprost na marginesie, ale robi to co lubi czyli gra na gitarze, a swoją muzyką stara się uczynić swój (a także nasz wspólny) świat choć trochę lepszym.

I w sumie ma rację, jako społeczeństwo oceniamy się powierzchownie, po majątku i statusie społecznym. Pragniemy być zauważani, doceniani, podziwiani, lubiani itd. Niby wszyscy tacy wspaniali i mądrzy, a w komentarzach wiecznie nienawiść, pogarda, wywyższanie się, poniżanie innych, drwiny, kłótnie, wyzwiska... sporadycznie humorystyczny komentarz lub uwaga samozwańczego eksperta.
Zgłoś
mirkselv2 2018-05-18, 12:01 3
Kurwa, aż mi się smutno gościa zrobiło. Leci piwo za filmik
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem