📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Mnie kurwa taki pod żabką w krakowie zaskoczył.
-Masz Pan troche grosza bo mnie suszy?
-Nie nosze kasy. Ostatnio płace telefonem.
(wyciąga jakiegoś szajsunga)
-To zarzuć kasą przez enefca
-Masz Pan troche grosza bo mnie suszy?
-Nie nosze kasy. Ostatnio płace telefonem.
(wyciąga jakiegoś szajsunga)
-To zarzuć kasą przez enefca
Myślałam, że to 5cio pak skarpet i chciał jej sprzedać.
Pamiętam jak raz na szkoleniu z NBP ludzie rozprawiali o tym, że pieniądze papierowe należy zlikwidować i zastąpić je jedynie płatnościami bezgotówkowymi. Coś mnie wtedy natchnęło i zapytałem się jak wyglądałaby wtedy jałmużna i czy żebracy musieliby mieć swoje konta w banku, karty kredytowe itp.
Właśnie się dowiedziałem jak to wygląda i może niedługo już każdy żebrak będzie z takim czymś chodził.
Właśnie się dowiedziałem jak to wygląda i może niedługo już każdy żebrak będzie z takim czymś chodził.
Kluposz napisał/a:
Typowa mentalność Polaka, jeśli coś jest popularne to trzeba się do tego dopierdolić. Te filmiki z Thug life nie są takie złe, można się pośmiać, ale ten bez szału.
a tam pierdolisz, dobrze facet gada, wpierdalają wszędzie ten napis thug life na siłę żeby tylko wyświetleń nabić, ewentualnie piw a prawdziwy thug life to był z małolatem co go straszyli w więzieniu, ze go do celi dadzą z jakimiś pojebami a drzwi były przymknięte i nie mógł wejść , nie długo będzie thug life bo kot nasrał albo ktoś się poślizgnął bo już pomysłów nie mają.
Kluposz napisał/a:
Typowa mentalność Polaka, jeśli coś jest popularne to trzeba się do tego dopierdolić. Te filmiki z Thug life nie są takie złe, można się pośmiać, ale ten bez szału.
Więc to jego wina, że jesteś jebanym debilem tak jak większość z tego portalu głównie ze względu na fakt, jakim jest niska średnia wieku użytkowników? Thuglife to kolejna moda dla pedałów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów