18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Yoka_Brotherrr 2015-02-11, 18:59
no to mnie kurwa zaskoczył

raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
Zgłoś
gabrychchch 2015-02-11, 19:36 25
tam to dopiero fiskus się musi do ludzi dopierdalać
Zgłoś
draxidox 2015-02-11, 21:24 7
O co kurwa chodzi z tym jebanym "thug life", kolejna pedalska moda jak na "łan erekszyn" i "słag" jakiś czas temu?

Natura sama eliminuje debili.
Zgłoś
MariolaBezPindola 2015-02-11, 21:44 2
zmarnowałem 45s życia
Zgłoś
kydeM 2015-02-11, 21:46
Dałem bro ale tylko ze względu na Snoopa.
Swoją drogą ciekawe ile razy dostał wpierdol za takie pukanie ludziom po samochodzie
Zgłoś
Sinus 2015-02-11, 21:47
Ło jebany. Ale się uśmiałem.
Zgłoś
Jakubbb 2015-02-11, 21:47
znowu ten Thug Life...
Zgłoś
Kluposz 2015-02-11, 21:47 39
draxidox napisał/a:

O co kurwa chodzi z tym jebanym "thug life", kolejna pedalska moda jak na "łan erekszyn" i "słag" jakiś czas temu?

Typowa mentalność Polaka, jeśli coś jest popularne to trzeba się do tego dopierdolić. Te filmiki z Thug life nie są takie złe, można się pośmiać, ale ten bez szału.
Zgłoś
raper900 2015-02-11, 21:55 6
@up to że coś jest popularne, nie znaczy że nie może być chujowe

Zgłoś
c................s 2015-02-11, 21:57 1
Jaka ładna ciapatka wylizałbym jej rozklapciochę.
Zgłoś
bananaking 2015-02-11, 22:27 2
myślałem, że będzie chciał jej wydać z jakiegoś grubego nominału, ale przebił moje oczekiwania
A od Thug life wara - może nie zawsze jest doklejane zgodnie z przeznaczeniem, ale ostatni kadr + nyggerski instrumental zawsze mnie rozpierdala
Zgłoś
anka666 2015-02-11, 22:40 2
conderus napisał/a:

Jaka ładna ciapatka wylizałbym jej rozklapciochę.

Cudze chwalisz, a swojego nie znasz...
Zgłoś
Igorek95 2015-02-11, 22:42
@raper900 ale nie znaczy też że TRZEBA się do tego dopierdolić. A jemu raczej o to chodziło

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
markop4321 2015-02-11, 22:46
I w tym momencie stwierdzam że to najlepszy Tl jaki widziałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów