Bezdomne dziecko jakich pełno w Rosji nie ma lekko. Tym razem nie udało się ukryć przed ciutkę bardziej zamożnymi Rosjanami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Bym coś napisał ale nie napiszę, za dużo popierdoleńców na sadolu...
Ale, żeby coś napisać, to napiszę, że "nie ma" pisze się osobno... chyba, że o niemowę chodzi. Ale wtedy bez sensu trochę.
Ale, żeby coś napisać, to napiszę, że "nie ma" pisze się osobno... chyba, że o niemowę chodzi. Ale wtedy bez sensu trochę.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Bym coś napisał ale nie napiszę, za dużo poierdoleńców na sadolu...
To ja już wiem gdzie siedzą strajkujacy nauczyciele... Na sadolu... Uwaga była słuszna, ale do roboty wynocha
Ten film jest starszy od internetu. Oni zdaje się trafili do ruskiego poprawczaka (czyli pozamiatane).
Bezdomne dziecko? W żadnym cywilizowanym kraju nic takiego nie może mieć miejsca. Od tego są domy dziecka.
A no tak, zapomniałem. Rosja to nie jest cywilizowany kraj.
A no tak, zapomniałem. Rosja to nie jest cywilizowany kraj.
Mam nadzieję że kiedyś zdechną w męczarniach...
C0C0JUMBO napisał/a:
.... do roboty wynocha
Nie jestem nauczycielem. Ale uwaga była słuszna, nauczyciele do roboty...
Ruska mentalność w pigułce, dlaczego my do kurwy nędzy nie mamy kilku rakiet nuklearnych wycelowanych prewencyjnie w Moskwę (i Berlin na wszelki) to ja kurwa nie pojmuję...
Tia, bo w Polsce coś takiego nie ma miejsca. To jest najbardziej cywilizowany kraj, żadne dziecko nie jest prześladowane w szkole, nie ma przemocy domowej, meneli wszędzie i bezdomnych.
A dzieciakowi współczuję, nie dość, że życie zjebane i walczysz o coś do jedzenia, to jeszcze cię skopią. Bo to pewnie wina rodziców, że się tam znalazł. Starszych mam gdzieś, bo w większości sami się znaleźli w takiej sytuacji przez swoje niedojebanie życiowe, ale takich dzieciaków to mi szkoda.
A dzieciakowi współczuję, nie dość, że życie zjebane i walczysz o coś do jedzenia, to jeszcze cię skopią. Bo to pewnie wina rodziców, że się tam znalazł. Starszych mam gdzieś, bo w większości sami się znaleźli w takiej sytuacji przez swoje niedojebanie życiowe, ale takich dzieciaków to mi szkoda.
Wkurwia mnie takie coś!!!
Ruskie ścierwa cwane tylko w grupie, najgorszy sort ludzi dla mnie na równi z psychopatycznymi gwałcicielami i mordercami. Wszyscy siedzą w tym samym gównie po same uszy, ale niektórzy mają jak widać tak nasrane pod kopułą, że takim poniżaniem rekompensują sobie swoje gófniane jestestwo.
kiedyś napisałem żeby takich gnoi tępić to mnie prokuraturą straszyli.... jeszcze raz powiem , że jak taką kurwę dorwię co człowiekowi lub zwierzęciu krzywdę robi to go zajebie!!!!!!!!!!!!!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów