i 3 studentów z Niemiec
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Takie ździebko wyreżyserowane od początku do końca, ciekawe ile Subów im przybyło i ile zarobili na tym niespełna milionie wyświetleń. Oczywiście mogę się mylić, ale te 20 euro wydane na zawartość kapelusza pewnie się opłaciła
Dokładnie chłopie powyżej. Wydaje się miło i przyjemnie, ale pamiętajcie to są zwykłe internetowe kurwiszony. Wieżę że są dobrzy ludzie na świecie, naprawdę. Ale nie sądzę że to są ci którzy lansują dobro w internecie. Chociaż może się mylę i ten film ma na celu wywołanie w nas jakichś pozytywnych uczuć które zmotywują nas do działania i pomagania innym.
@up: nie ma. tak jak w pierwszym komentarzu, zapewne chodzi tylko o suby, wyświetlenia, i hajs z jutuba. A my, naiwni, się nabieramy ;_;
Dostał 3 Euro i Kapelusz. Kurwa mać ja pierdole!.
Agenci mocno pomocni, "W chuj"
Agenci mocno pomocni, "W chuj"
Nie spinajcie dupy. Nawet jeżeli dzięki nim zje coś tego dnia to już możemy mówić o sukcesie.
Wyreżyserowane czy nie - na chuj drążyć temat? Youtube jest dobre do robienia kasy tylko trzeba mieć pomysł. Prankster którego hejtujecie Vitay pomógł jednemu bezdomnemu, zebrał kasę na nowe zęby dla gościa, zarobił pewnie w huj kasy i co? I dwie strony zadowolone.
Skończcie pierdolić bo nie od dziś wiadomo że te wszystkie akcje, pranki, blogi itd robione są dla kasy a jeżeli przy tym ktoś na tym coś zyska to czemu nie?
Wyreżyserowane czy nie - na chuj drążyć temat? Youtube jest dobre do robienia kasy tylko trzeba mieć pomysł. Prankster którego hejtujecie Vitay pomógł jednemu bezdomnemu, zebrał kasę na nowe zęby dla gościa, zarobił pewnie w huj kasy i co? I dwie strony zadowolone.
Skończcie pierdolić bo nie od dziś wiadomo że te wszystkie akcje, pranki, blogi itd robione są dla kasy a jeżeli przy tym ktoś na tym coś zyska to czemu nie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów