📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
zaqwas napisał/a:
jaki fake - popatrz na obliczenia w pierwszym komentarzu, 1$ od auta (minuta roboty) razy 1000 aut dziennie razy 330 dni w roku = 330.000$ rocznie razy osiem lat = 2,8 miliona $
Racja, matematyka to nie fake.
Rhox napisał/a:
Racja, matematyka to nie fake.
ta jasne 1000 aut dziennie;D 1000 aut dziennie i na każde 1minta i jescze od kazdego 1 dolar? nierealne 1000 podzielic na 60 to 16,67 czyli koleś musialby pracowaćprzez 16h bez przerwy codziennie...strasznie wyidealizowany ten przykład i chujowy idzcie na ulice wpierdol dostaniecie a nie kase
dopiero po napisaniu posta przeliczyłem że 1000mni=16h. dzięki @adas174 za urealnienie tych obliczeń
w polsce może i dostałby wpierdol ale w UK angole są ciut grzeczniejsi...
zaqwas napisał/a:
jaki fake - popatrz na obliczenia w pierwszym komentarzu, 1$ od auta (minuta roboty) razy 1000 aut dziennie razy 330 dni w roku = 330.000$ rocznie razy osiem lat = 2,8 miliona $
a statystycznie jeśli nie mam dzieci, a moja sąsiadka ma dwójkę, ja też jestem matką
jeśli program amerykański nazywa się 'true stories' to nie ma fizycznej możliwości, aby przedstawiane w nim historie zwierały choć ziarenko prawdy
znajdź chłopie 1000 samochodów dziennie (i to codziennie), których kierowcy nie uznają spryskiwaczy+wycieraczek tudzież myjni
Mieszkalem przez jakis czas na Jersey. Jersey jest jednym z 9 najbogatszych panstw na swiecie. Tam bezdomny dostaje (dostawal jak bylem) zasilku 130GBP tygodniowo od panstwa, bo... byl z Jersey.
1GBP wtedy stal po ok 6PLN. Trzeba przyznac, ze mieszkania za to by tam nie wynajal, ewentualnie pokoj i ledwo starczyloby na jedzenie.
Co na to polscy nauczyciele, lekarze i pielegniarki?
1GBP wtedy stal po ok 6PLN. Trzeba przyznac, ze mieszkania za to by tam nie wynajal, ewentualnie pokoj i ledwo starczyloby na jedzenie.
Co na to polscy nauczyciele, lekarze i pielegniarki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów