Ponieważ dużo filmów mamy z innych dzielnic USA to postanowiłem dla kontrastu, hehe, wrzucić coś z białej dzielnicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
🔥
UPAinska kurwa
- teraz popularne
🔥
Mój zawał serca
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czysto miło kulturalnie tym się różnimy od zwierząt zwanych murzynami.
Piękne. Będą z nich dobrzy ludzie chyba że się zaćpają.
Może to i prawda, więc brawa i kciuk w górę 👍 za tak dobrze wychowane dziecioki, ale siwiejący zdrowy rozsądek mi podpowiada, że czegóż to ludzie dziś nie wymyślą za chwilę atencji i poklasku, także sam do końca nie wiem 🤔 czy to prawda, czy fałsz?
inzGamon napisał/a:
Rasistowskie.
Dlaczego na widele nie ma osób ciemniejszej karnacji?
Bo czarni to kurwy złodzieje ludzkie ścierwo, do odstrzelenia. Jebać czarnych w łeb zajebac i zabić. Ich kobiety tylko wyruchać i rozłupać czaszkę.
Nawet jak dostanę bloka to chociaż powiedziałem co myślę. Srac na zbieraczy bawełny
Gurtas napisał/a:
Bo czarni to kurwy złodzieje ludzkie ścierwo, do odstrzelenia. Jebać czarnych w łeb zajebac i zabić. Ich kobiety tylko wyruchać i rozłupać czaszkę.
Nawet jak dostanę bloka to chociaż powiedziałem co myślę. Srac na zbieraczy bawełny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów