Ponieważ dużo filmów mamy z innych dzielnic USA to postanowiłem dla kontrastu, hehe, wrzucić coś z białej dzielnicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:27
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
patmon napisał/a:
ale siwiejący zdrowy rozsądek mi podpowiada, że czegóż to ludzie dziś nie wymyślą za chwilę atencji i poklasku
nie sądzę, bowiem mój stary łeb podpowiada mi, że ich mowa ciała jest autentyczna, od początku do końca.
tak mi sie przynajmniej wydaje.
żeby nie było tak kolorowo daję link do filmu. Pani biała kradła. Więcej w filmie
Sorry za rozjebanie w kurwę i w chuj naszego, białego ego, ale robię
to w imię prawdy. A prawda jest najważniejsza.
Sorry za rozjebanie w kurwę i w chuj naszego, białego ego, ale robię
to w imię prawdy. A prawda jest najważniejsza.
inzGamon napisał/a:
Rasistowskie.
Dlaczego na widele nie ma osób ciemniejszej karnacji?
To jak pytać trzodę chlewną, czemu lubi taplać się w gównie. Panie, bo smoluchy to złodzieje. Zajebaliby tę kamerkę dodatkowo.
Kilka razy w swoim życiu, zdarzyło mi się znaleźć czyjąś zgubę i nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby sobie coś przywłaszczyć, pomimo czasami sporej wartości. Nie wiem z czego to do końca wynika, ale człowiek czuje się w jakimś sensie spełniony i lepszy, gdy może komuś coś oddać i zachować się jak człowiek. Niestety byłem też świadkiem tego, jakie małpie instynkty potrafią mieć inni ludzie. W takich przypadkach pozostaje mieć nadzieje, że los odwróci się kiedyś przeciwko nim i karma wróci. Jakie to uwłaczające dla człowieka, gdy ktoś wykorzystuje takie sytuacje dla własnych korzyści.
inzGamon napisał/a:
Rasistowskie.
Dlaczego na widele nie ma osób ciemniejszej karnacji?
Bo osoby to ludzie. Zaś ciemny kolor prezentują małpy.
Jakby mi ktoś oddał to bym mu oddał połowę kasy z tego portfela. Nawet jakby wzięli se na lody albo kupił bym im nie wiem tam coś nie wiem w chuj słodyczy bo za samą uczciwość. A ja nie muszę wyrabiać na nowo dokumentów i karty kredytowej nie blokować od co ....
Gerald napisał/a:
Lubisz gówno co ?
Głodnemu chleb na myśli
Nie wiem nie próbowałem. A co? Polecasz?
Adiczek napisał/a:
Czysto miło kulturalnie tym się różnimy od zwierząt zwanych murzynami.
Tego już nawet murzynami nie wolno nazywać!
ten z tyłu młody ma chyba owsiki xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów