📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up tzw. plemniki.
To wymyślił zdaje się Boy Żeleński.
~Cygan idzie do pracy kupionym przez siebie samochodem, za pieniądze, które zarobił w uczciwy sposób, w międzyczasie podwożąc do pracy swego murzyńskiego kolegę, który nie lubi skrzydełek z KFC, brzydzi się lenistwem i rozbojami. Dopełniając ten sielankowy obraz, widzimy Żyda, który znajdując pieniądze na ulicy, nie przelicza ich i nie stwierzda, że "brakuje!". Po drodze wita się ze znajomym arabem, Abdulem Al-Hazradem, który to wręcza mu pozytywne połączenie Necronomiconu oraz Koranu, po czym obaj odchodzą w zgodzie na tle zachodzącego słońca.
Bezmyślnik. Brak myślnika. Raczej rzadko spotyka się zdania zaczynające się myślnikiem, więc wszystko się zgadza.
~Byłem dzisiaj w supermarkecie i kupiłem rożka truskawkowego, smaczny.
~ Moja dziewczyna nie ma penisa.
Kurwa, kiedyś smuggler z CDA to niby wymyślił, ale go ktoś naprostował, że to papa chmiel lata temu wymyślił. Acha i to było wq CDA z 1999 roku... Dawajcie gimbusy złota łopate.
Nap Limak napisał/a:
Znam grupę użyszkodników z forum z takim "bezmyślnikiem".
Chyba też widziałem tu taką grupę użyszkodników
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów