📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
To poprawia bezpieczeństwo: ten za nim zachowa ostrożność i nie będzie mu na tyłku siedział.
To chyba jakiś sportowy Pontiac. Do takiego samochodu hak założyć to nie po hamerykańsku
kris1978 napisał/a:
To chyba jakiś sportowy Pontiac. Do takiego samochodu hak założyć to nie po hamerykańsku
Corvette C4
kris1978 napisał/a:
Ja bym jeszcze zagazował haha
Piwo dla autora za śmieszny opis.
„iedy w koło czarne śmierdziele”
W koło.
Wyrażenie w koło oznacza: dookoła własnej osi, po obwodzie koła; na wszystkie strony lub też mówi, że coś się powtarza, ma miejsce ciągle, bez przerwy.
Wkoło.
Przyimek wkoło oznacza: ze wszystkich stron kogoś lub czegoś, znajdującego się w środku; wokół, dookoła kogoś lub czegoś.
Jaką masz pogodę pod Kasprowym?
;>
W koło.
Wyrażenie w koło oznacza: dookoła własnej osi, po obwodzie koła; na wszystkie strony lub też mówi, że coś się powtarza, ma miejsce ciągle, bez przerwy.
Wkoło.
Przyimek wkoło oznacza: ze wszystkich stron kogoś lub czegoś, znajdującego się w środku; wokół, dookoła kogoś lub czegoś.
Jaką masz pogodę pod Kasprowym?
;>
Bob100 napisał/a:
Corvette C4
Czyli blisko, jedno i drugie ze stajni GM.
SkoPio: pierdolnij się w łeb z tym swoim Kasprowym i bier sie już stela sietnioku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów