18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mygyry 2020-04-05, 16:32 91
Ale się Kwaśniewski spasł
Zgłoś
luja27 2020-04-05, 16:36 10
To jest osoba która ratuje życie w tym pojebanym czasie A Ty chuju niszczysz mu życie tym filmem

Luja
Zgłoś
C................n 2020-04-05, 16:46 19
luja27 napisał/a:

To jest osoba która ratuje życie w tym pojebanym czasie A Ty chuju niszczysz mu życie tym filmem

Ta ratuje jak łódzkie pogotowie xD
Zgłoś
MadeInRussiaTV 2020-04-05, 16:50 1
Gdy ten film zobaczą portale takie jak WP czy Interia będziesz miał kolego przejebane, powodzenia w sądzie.
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-04-05, 16:55 6
MadeInRussiaTV napisał/a:

Gdy ten film zobaczą portale takie jak WP czy Interia będziesz miał kolego przejebane, powodzenia w sądzie.

~Sunday prędzej postawi komuś 2. piwo, niż się obsra i usunie filmik.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
mygyry 2020-04-05, 17:01 25
Oooo się wielce oburzeni znaleźli, ktoś pójdzie do sądu za udostępnienie fragmentu wywiadu? Wy pierdolenięci jesteście ja bym na miejscu tego gościa specjalnie tu konto założyć żeby piwo postawić a jak ktoś nie ma poczucia czarnego humoru to po chuj tu wchodzi?
Zgłoś
Magik2501 2020-04-05, 17:01 1
Hehe, chodzi o K U T A S A !!!
Humor!

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
luja27 2020-04-05, 17:32
CharlesManson napisał/a:

Ta ratuje jak łódzkie pogotowie xD

Widzę sumienie gryzie po tym pawulonie

Luja
Zgłoś
Mom and Death 2020-04-05, 17:48
No bezpośredniego kontaktu wzrokowego to nie musi spaślak unikać bo ów jest tylko przy pomocy lustra.

Zgłoś
Don_Beck 2020-04-05, 18:03 2
A tak poza śmieszkami. Dla niejednego faceta może nie istnieć wiele rzeczy, i z wielu może zrezygnować, tylko nie ze spędzania czasu ze swoim dzieckiem. Rozumiem chłopa!
Zgłoś
daminoday 2020-04-05, 19:00
Prze chuj, gosc dostal ponad milion piwek i faza na cale zycie a postawil tylko jedno kurde
Zgłoś
nikos 2020-04-05, 19:22 6
Mój szwagier. Zajebisty koleś.

Don_Beck napisał/a:

A tak poza śmieszkami. Dla niejednego faceta może nie istnieć wiele rzeczy, i z wielu może zrezygnować, tylko nie ze spędzania czasu ze swoim dzieckiem. Rozumiem chłopa!

Racja, przejebane. Nie zazdroszczę mu.

Mom and Death napisał/a:

No bezpośredniego kontaktu wzrokowego to nie musi spaślak unikać bo ów jest tylko przy pomocy lustra.

Co w domku makaron z ryżem? Mam nadzieje ze papier też kupiłeś bo na 100% się posrasz.

Panowie życzę wam takich kupli jak mój szwagier, bo to porządny chłop. Się kwarantanna zakończy to mu flache kupie.
Zgłoś
koras24 2020-04-05, 19:47 5
nikos napisał/a:

Mój szwagier. Zajebisty koleś.
Racja, przej***ne. Nie zazdroszczę mu.
Co w domku makaron z ryżem? Mam nadzieje ze papier też kupiłeś bo na 100% się posrasz.
Panowie życzę wam takich kupli jak mój szwagier, bo to porządny chłop. Się kwarantanna zakończy to mu flache kupie.

Zapytaj szwagra czy ma kija w dupie ja komentujący powyżej, czy sam się zaśmieje i oleje temat.
Zgłoś
djegowcw 2020-04-05, 22:59
Oni dalej kręcą te całe 'Trudne Sprawy' ? Szok.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów