...to pojęcie względne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widziałem już tyle wybuchów na sadolu, że wiem, że nawet jak wykopiemy dół i zasypiemy się 1 metrem ziemi, to i tak jakiś odłamek poleci prosto w nas
@up
To będziesz kurwa martwy i chuj z odłamkami
To będziesz kurwa martwy i chuj z odłamkami
@SzaraStronaMocy Ty serio musisz napierdalać swoje śmieci w każdym poście? Jebnięta jakaś jesteś, czy co?
@Converter
Żebym cię zaraz na .midi nie przerobiła. Jak to było po amerykańsku? "Hejters gonna hejt"? także panowie zawijać stuleje i japa mi tu
Żebym cię zaraz na .midi nie przerobiła. Jak to było po amerykańsku? "Hejters gonna hejt"? także panowie zawijać stuleje i japa mi tu
@Szara
Uspokój sie szlaufie, wolną nockę miałaś, że pyskujesz w komentarzach?
Uspokój sie szlaufie, wolną nockę miałaś, że pyskujesz w komentarzach?
SzaraStronaMocy napisał/a:
@Converter
do garów kurwiszonie i żebym cię tu więcej nie widział! Po chuj wszędzie wypisujesz głupie komentarze? Dawno ktoś rury nie przepchał co?
Hahaha, śmiesznie tak, jak ktoś się przypierdala do jednej konkretnej osoby Nie widzicie, że ją to bawi?
Converter napisał/a:
@SzaraStronaMocy Ty serio musisz napierdalać swoje śmieci w każdym poście? Jebnięta jakaś jesteś, czy co?
kobieta bez bolca dostaje pierdolca..
Dajecie się nabieać. Która kobieta pierdoliła by co post o "stulejach". To jest jakiś niedorozwinięty, nieporuchany młokos co się za dużo i za wcześnie naczytał forum i mu odjebało.
Widać to po poziomie odzywek i po tym co uważa za śmieszne.
A jeśli jakimś kurwa magicznym zrządzeniem losu to faktycznie jest samica w co szczerze wątpię (bo umysł to ma gimbusa)- to jest to ten pojebany gatunek "lol krejzolek" i powinna się po prostu naćpać jakichś prochów i skonczyć cierpiene. Zresztą to jest i tak najprawdopodobniejszy scenariusz - szczególnie biorąc pod uwagę że takiego pojeba nawet Helga, któlowa lezbijek nie ruszy, więc po co się męczyć.
Do tego i tak jeden warn od bana, więc długo już nie zagości.
Widać to po poziomie odzywek i po tym co uważa za śmieszne.
A jeśli jakimś kurwa magicznym zrządzeniem losu to faktycznie jest samica w co szczerze wątpię (bo umysł to ma gimbusa)- to jest to ten pojebany gatunek "lol krejzolek" i powinna się po prostu naćpać jakichś prochów i skonczyć cierpiene. Zresztą to jest i tak najprawdopodobniejszy scenariusz - szczególnie biorąc pod uwagę że takiego pojeba nawet Helga, któlowa lezbijek nie ruszy, więc po co się męczyć.
Do tego i tak jeden warn od bana, więc długo już nie zagości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów