📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Jak dla mnie bardziej gość wytłumaczył mi jak widzieli przeszłość w DejaVu niż sami twórcy;D
@jabbo
Obejrzyj jeszcze raz tępy chuju z podstawówki. "Co by było gdyby..."
Każdy, kto ukończył gimnazjum zdaje sobie sprawę z tego że to, o czym gość opowiedział to tylko ciekawostka, i nie pluje mordy że to niemożliwe.
Widać nie osiągnąłeś jeszcze tego poziomu
Obejrzyj jeszcze raz tępy chuju z podstawówki. "Co by było gdyby..."
Każdy, kto ukończył gimnazjum zdaje sobie sprawę z tego że to, o czym gość opowiedział to tylko ciekawostka, i nie pluje mordy że to niemożliwe.
Widać nie osiągnąłeś jeszcze tego poziomu
Nooke napisał/a:
Generalnie nauka fizyki i astronomii w naszych czasach ogranicza się do kilkuset guwiennych wzrów na prędkości, natężenia, współczynników naprężenia itd. itd. Jakże ciekawie byłoby mieć np. 5 godzin fizyki, gdzie pan profesor opowiada nam o ekspansji wszechświata, czy właśnie o świetle i możliwościach z nim związanych. Lecz niestety wolą nam pakować miliard niepotrzebnych wzorów niż jakoś zaciekawić młodzież.
Za filmik leci piwo
dobry plan ! wiedzmy jak obserwowac nas sprzed 100 tys lat. idzmy z tym do pracy projektujmy nowe wynalazki ! poawi sie jednak problem gdy chcemy np obliczyc sile nosna skrzydla samolotu bez znajomosci podstawowych wzorow
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów